De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse

HP Envy 15

Specs:

1,7 i7 quad core.

4 gb ddr3 ram.

ATI mobility radeon HD 4830.

500 gb harddisk.

15,6” Skærm med LED (1366×768).

6 cell batteri, men intet batteritid.

+ og -:

+ Kvalitets kabinet, kvalitets tastatur og kvalitets materialer.

+ Tynd og lavet af 2 stykker metal, duobody?

+ Kamera med nattesyn

+ Alt for hurtig!

– Ynkelig batteritid.

– Underlig Touchpad.

– Dyr.

– Dårlig Betragtningsvinklen.

– Intet lys i tastaturet.

Du kan vinde din helt egen HP envy 15 her.

Forord:

Computeren over dem alle, der findes ikke hurtigere bærbar computer i dag, 4 processorer og et kæmpe grafikkort, Hp Envy 15 har intet CD-rom drev, er lavet af Aluminium og har en tykkelse på kun 2,65 cm.

Men er Envy 15 kun specifikationer?

Anmeldelse:

Kvaliteten på HP Envy 15 er bare i orden! Faktisk er der kun en computer som overgår den, den nye MacBook Pro, det siger ikke så lidt, hele tastaturet og kabinettet består af 2 stykker aluminium, duobody, ligesom på macbook’ne er der afstand imellem tasterne (jeg kan ikke lide det men mange andre kan), alt passer sammen, tasterne flekser ikke og kabinettet er ultra solidt! Tykkelsen på computeren er i orden, kun 2,65cm!

Skærmen er 15,6” og ekstra ”wide” dvs. i formatet 16:9, Skærmen er LED baggrundsbelyst og virker fint. Opløsningen i den computer jeg har fået er på 720p eller 1366×768, det er ikke nok, Envy 15 fås med en bedre skærm på 1920×1080, det er sådan en du skal have. Betragtningsvinklen på skærmen er ikke helt god nok.

En sej funktion er, at webkameraet kan ”se” infrarødt lys og har infrarøde lamper rundt om kameraet, dvs. den kan se i mørke. Dine boyfriend webcam samtaler bliver ikke bedre, eller frækkere!

Batteriet er en joke, min normale ”Will & Grace” videotest klarede kun 1 time og 10 minutter, det var med halv lydstyrke og halv lys, men hvis din computer kun står på dit skrivebord er det lige meget.

Som sagt er dette en af verdens hurtigste bærbare computere, spillet ”Crysis” klarede HP Envy 15 lige, med alt i very high og med maksimum opløsning, hvis du ikke ved, hvad jeg snakker om kan jeg sige, at computeren er meget hurtig!

HP envy 15 har intet dvd-rom drev, godt, i en verden hvor alle programmer og spil kommer fra internettet har rommen længe været en tung ting vi alle slæbte rundt på. Cd’er bliver ridsede, de er langsomme, fylder meget også kan de nærmest ikke lagre noget. Et godt initiativ fra HP.

Jeg kan ikke lide Touchpaden, jeg vil sige den er underlig, touckpaden er af plastisk og man kan (ligesom på de nye Macbooks) trykke hele området ned, det virker dog ikke helt efter hensigten, højre musse knap er svær, at ramme og man skal bruge samme finger til at trykke som at styre, det er underligt, når man sidder med den.

Computeren er lidt dyr, i skrivende stund koster HP Envy 15 11.438 kr, Jeg har tidligere sammenlignet den med de nye MacBook Pro’s, det vil jeg gøre igen, hvis man skal have en MacBook, som næsten kan det samme, skal man af med 16.500 kr.

Stjerner:

6/6