De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse

Anmeldelse af HTC Legend

HTC Legend er den nye HTC Hero, dvs. den nye billig Android telefon. Det betyder dog ikke, at HTC har sparet på detaljerne, telefonen er lavet af et enkelt stykke aluminium, skærmen er en OLED skærm, og nok den bedste på markedet, udover den større 3,7” i HTC Desire.

Specs:

3,2” OLED Skærm m. Multi-touch accelerometer.

Vægt på kun 126g

3,5mm minijack

microSD kort op til 32gb.

3G, GPS, 600 mHz processor, Bluetooth, wifi.

5 MPix kamera med autofokus og LED lys.

Android 2.1

Kabinettet er lavet af et stykke aluminium.

Koster kun 3249 kr uden abonnement.

+ og -‘er

+ Bedste design og kvalitet jeg nogensinde har set.

+ God skærm med gode farver.

+ Lille og let.

+ Android 2.1.

– Ikke billig nok, endnu.

– Multitouch virker ikke alle steder.

– Kun 3,2” skærm.

Kvalitet er det vigtigste på en telefon, HTC Legend har den bedste byggekvalitet jeg nogen sinde har set, telefonen er lavet af et stykke aluminium, perfekt hvis du taber dine telefoner :) ? Skærmen har en ridsesikret belægning, dog ikke ligeså hård som en iPhones, men god nok. Alt i alt er Legend det fedeste telefon jeg nogen siden har set!

Skærmen er 3,2” og lavet af OLED, farverne er bedre end alt du har set, kontrasten er så fed, Sorte farver er helt sorte, og selv helt hvide billeder(af solen) får 1000-vis af farver. Skærmen er ikke ligeså lysstærk som min iPhones, men fordi skærmen er så skarp er det lige meget.

Man kan se, hvad der sker på skærmen i alle vejrforhold!

Det siger nok ikke dig så meget, men denne lille skærm er bedre end min iMac’s skærm, det siger ikke så lidt.

Det er første gang jeg prøver det nye Android 2.1, det virker, det nye system er fyldt med funktioner, og ting som jeg ville viste jeg havde brug for, fx er Twitter og facebook nu helt bygget ind i systemet.

Det irritere mig, at HTC og android laver samme programmer, fx har telefonen 2 mail programmer og 2 facebook programmer, de kan forskellige ting, men det skaber forvirring.

Jeg testede HTC legend imod min 3Gs, i fx google maps, konklutionen er, at HTC Legend er en anelse langsommere end min iPhone 3Gs, det er overraskende! Jeg har testet andre Android telefoner med samme hardware, de har meget langsommere Android 2.1 har virkelig givet fart.

Kameraet er 5 mega pixel, har autofokus og blitz, det fungere fint, billederne er gode, i lidt lys virker blitzen ca. 1,5 m væk, af et 5Mpix mobilkamera er det gennemsnitligt.

Som jeg har været inde på før er telefonen teknisk set, ikke bedre end mange ældre telefoner, HTC Legend har samme processor som telefoner for 1 år siden, når det er sagt kan jeg ikke se, hvorfor man skulle have mere kraft, HTC’s dyrere telefon Desire har 66% mere kraft, jeg er ikke sikker på om man skal bruge den ekstra kraft, og få mindre batteri.

Det undre mig, at HTC Legend ikke har multitouch alle steder? Fx i googlemaps, her er der ingen multitouch? Andre programmer virker det fint. Måske er det fordi jeg testede en engelsk version af telefonen?

Android market, android’s appstore, er stadig forvirrende søge funktionen er ikke god nok, det virker ikke som om, man kan finde nogle af de programmer man skal bruge.

Jeg forsøgte at downloade en videoafspiller, da jeg endelig fandt en gik programmet i stykker 9/10 gange jeg forsøgte, at afspille en film.

Jeg kan bedre lige apples kvalitetssikret appstore, men det er bare mig.

Stjerner:

6 ud af 6 stjerner.

Køb den her:

Som video afspiller bruger jeg GALATTA CINEMA 1.1.

Du kan finde den her:

Læs mere om HTC Legend og se flere priser her