De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, PC

Hvad Thunderbolt i virkeligheden kan

Thunderbolt er ikke bare et skærmstik, det er ikke bare et stik til data overførsel, i virkeligheden kan Thunderbolt næsten alt.

 

Lige nu kan thunderbolt kun bruges som skærm stik, med mini display skærme, stikket har nøjagtig den samme størrelse som en mini display port og samme pinds også, det betyder at alle gamle adaptere virker fint i thunderbolt stikket, godt lavet.

 

Thunderbolt er et stik med en masse ting indbygget, faktisk er forbindelsen i direkte forbindelse med bundkortet, og den port som hedder en PCI express porten på bundkortet (Den port man sætter internt ekstra udstyr til, grafikkort, netværkskort, lydkort, firewire-kontroller osv.), det betyder at alt hvad den port kan, kan et thunderbolt stik også, Thunderbolt køre fint USB3, Firewire, netværk eller alle andre harddisk interfaces som du kunne få brug for.

Jeg tror thunderbolt bliver sådan en standart port, som alle bruger til alt, bare fordi den er der.

 

Jeg kunne godt bruge thunderbolt til min iPad og iPhone

Jeg har en 32gb version af begge dele, og det ved du helt sikkert selv, det tager et år at overføre over USB2, det er endelig underligt fordi hukommelsen i en iPad og iPhone skulle køre med over 200mb/s, USB2 er bare så langsomt, Thunderbolt mobiltelefoner bliver godt for HDfilm på din iPad! (Ikke HTC Thunderbolt ;) )

Flere skærme på hver thunderbolt port?

Vi skal tænke anderledes, der er nemlig ingen grænse på hvor mange skærme som kan være på en enkelt Thunderbolt port, det er ku begrænset af grafikkortet som sender videoen videre, hvis du har 2 thunderbolt porte betyder det ikke at du kan have dobbelt så mange skærme på computeren, den nyeste iMac understøtter 2 skærme, har har 2 porte, mens den nye Macbook pro (15″+17″) understøtter også 2 skærme, men med kun en enkelt port, den nyeste macbook pro 13″ understøtter kun en enkelt skærm, fordi grafikkortet ikke kan klare mere.

Thunderbolt hub?

Nej, det findes endnu ikke, faktisk kan jeg heller ikke finde en rigtig harddisk med Thunderbolt endnu, måske er thunderbolt bare for langt forude for sin tid.

Men det kommer jo nok :)

 

Jeg glæder mig i hvertfald, i sær til min mobiltelefon og kamera kommer på et anden systeme end USB2.