De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware

iOS 5 er blevet vist frem – WWDC11

iOS5 kommer til iPhone4 og iPhone 3gs og tilføjer en række nye funktioner til din telefon. iOS kommer dog først til efteråret.

Her er hvad der kommet, dvs kun 11 af funktionerne. Der er dog kun 2 store, resten er kun ting som Android brugere har haft længe.

De 2 store er Trådløst synkonicering og iMessage.

  1. Bedre push beskeder i iOS 5. (Du får en liste over alle beskeder, og kan let komme til alle de forskellige ting ved at slide på dem)
  2. Mange magasiner kommet til iOS5, på abonnement form. Ligner iBooks, hedder nok bare iMagasin.
  3. Twitter er indbygget direkte ind i iOS5, indbygget i kameraet og alle de andre iOS programmet.
  4. Safari Reader, en funktion som gør internet sider lettere at læse, ligesom på Mac osx. Apple viste en 20 siders anmeldelse som reader lavede til en enkelt side, uden anden formatering eller reklamer.
  5. Reminder – en huske liste? Det er vist en af Apple -ikke nyhederne.
  6. Kameraet får sin egen knap på låsskærmen, så du med et enkelt klik kommer til kameraet. Kameraet kan lave en række fotoredigering ting, + at lyd hardware knappet taget et billede.
  7. Mail på iOS har fået en række nye funktioner, du kan nu give en mail flag, du kan søge igennem hele teksten i dine mails, kunne man ikke det før?
  8. Tastaturet kan deles op, på iPad, det er lettere at skrive på sin iPad.
  9. Trådløst Synkonicering – JAAAAAAA!!!!!!!! Android har haft det altid – Windows Phone 7 havde det før det havde det navn. Musik sync er også med! JAaaaaaaa!
  10. Gamecenter får en opdatering,
  11. iMessage er en ny chat funktion – men kun til iPad, iPhone og iPod – men ikke windows eller Android. Den synkonicere imellem dine enheder.

Hvad kan iOS som Android ikke allerede kan?

Navgation til iPhone er ikke kommet endnu, det mangler jeg meget! Det samme med Widgets og hvor er den nye iPhone5 ? Eller bare iPhone 4s?