De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

guide, Hardware

iPhone reparation

iPhone’s har det med at gå i stykker, i sær de 2 iPhone 4’ere med glas skræm og bagcover er specielt udsatte for at blive ødelagt – heldigvis er der et utal af butikker og online webshops som laver dem til rimelige priser. Du kan bare søge på google, så kommer der 100vis af iPhone reparation værksteder frem.

Det er svært at finde et godt sted at få sin iPhone repareret, i sær når der er så mange som laver iPhone reparationer!  Hvordan kan man finde en som kan reparere din iPhone, men ikke koster alverden?

Først kunne du se på de anmeldelser der er på nettet, fx trustpilot eller google maps, Det skal lige siges at trustpilot lever af at butikker redigere i deres anmeldelser, så du kan ikke stole helt på dem. 

Du skal passe på, jeg har hørt om en som skulle have skiftet sin iPhone 4 skærm, og skulle betale 1500kr for det – den pris for at få skiftet en ødelagt skærm er fuldstændig latterlig – det kan gøres meget billigere.

Det jeg ville frem til var at vi mangler et eller andet sted, hvor man kan se alle priserne på de forskellige værksteder og se hvor gode de er. Eller har jeg overset noget ? Findes det?

Priserne er ca. Dette glæder ca. for iPhone 4 og iPhone 4s

Service: Pris med moms:
iPhone Skærm udskiftning 499 – 1000kr
iPhone Batteri udskiftning 399 – 500kr
iPhone Bagcover udskiftning 299 – 500kr
iPhone Dock-connector udskiftning 399 – 500kr
iPhone Home-knap udskiftning 399 – 500kr
iPhone Højtaler udskiftning 299 – 500kr
iPhone Kamera udskiftning 399 – 500kr
iPhone Powerknap udskiftning 399 – 550kr
iPhone Vandskade reperation 299kr