De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Tablet

Kindle Fire amazon tabletten

Amazon har længe arbejdet på en tablet, nu er den her. Folk i tech verdenen har længe talt om at Amazon er de eneste som har råd til at gøre tabletten billigere end en iPad2. Amazon kan revolutionere tablet markedet, fordi de har råd til at sælge tabletterne med tab; folk køber nemlig en masse stuff fra Amazon.

Amazon Kindle er kæmpe stor, de fleste bøger bliver solgt på amazon på grund af den, det er klart den bedst sælgende e-bogslæser i verden. Chancen for at de kan gøre det samme for tablets er meget stor :)

Her er lidt specs:

Operativsystemet er Android, men der er et mega skin på det, måske kan man ikke installere Android programmer men kun Amazon Android store? Alt i alt ser interfaced meget simpelt ud, der er ikke meget Android over det.

7-inch IPS display med Gorilla Glass, ultra-wide display, dual-core processor. 414g.

Browseren er bygget af Amazon selv, den udnytter amazon’s mange servere hvilket ligesom “opera” gør, det gør hentning af hjemmesider hurtigere.

Hvad koster den? Den koster $199, altså 1000kr :)

Der er udkommet 4 nye Kindle’s i dag, du kan købe alle sammen for mindre end en enkelt 16Gb wifi iPad2.

Ja, den kommer til at være en revolution for Tabletterne.

Og udkommer på 15. November – jeg kan ikke vente! 

3 Comments

 1. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Nu er de rigtige specs kommet: Tjek billedet neden for.

 2. Kan man spille angry birds på den?

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Jep det kan man :) angry birds er i alle appstores :) Og de viste det også frem til fremvisningen :) Selvfølgelig var der også “fruit ninja” action :)