De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil, Video

Læs op funktionen i iOS6 beta 3

Jeg har tidligere talt om læs op funktionen på min iPhone, og jeg har også tidligere brokket mig over hvor dårligt det virkede. Men ‘læs op’ funktionen er ændret meget i iOS6 beta 3, nu kan du få læst op på et hvilket som helst sprog(næsten), og iPhonen finder oven i købet selv ud af hvilket sprog den skal bruge.

i iOS5 kunne man kun få læst op på det sprog som telefonen var indstillet til, man skulle altså genstarte telefonen for at ændre sprog, det var ikke holdbart – i de første beta’er af iOS6 fik vi så mulighed for at få læst op på flere sprog, og nu gætter din iPhone sig selv frem til hvilket sprog den skal bruge.

Der er nogen fejl ved det endnu – fx virker funktionen slet ikke i forskellige apps, du kan selv høre hvordan “læs op” virker i twitter, i videoen neden for. Men det kommer nok senere, det er trods alt bare en Beta. Facebook virker slet ikke, heller ikke i fremtiden, fordi du ikke kan markere tekst i appen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=iN0xO8tN-Hg

Læs op skal slås til på din telefon, det er meget let, du skal ind i IndstillingerGenereltTilgængelighed og her kan du slå ‘Læs det valgte op’. Du kan se hvordan på billedet neden for.’