De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil, Tablet

Se flash videoer på din iPhone eller iPad

Jeg fandt det her “plugin” til Safari som giver mulighed for at se Flash videoer på din iPod, iPad eller iPhone.

Jeg skrev for langt tid siden om SkyFire –  som kan det samme, og er lavet af de samme mennesker, den er også billigere hvis du er interesseret i at spare 6 kr :)

Nu har de udgivet programmet Skyfire VideoQ™ (Universal) som giver alle dine programmer muligheden for at se Flash videoer.

Hvordan virker det?

Når du kommer ind på en side med Flashvideoer, viser Safari et billede “Flash er ikke installeret” her skal du bare sende linket til [email protected] også venter filmen i video programmet næste gang du åbner det. Du kan se hvordan det virker på videoen neden for.

SkyFire’s servere tager videoen og laver den om til en film din iPhone kan vise, så streamer serverne videoen tilbage til dig.

Jeg har testet programmet nogle gange, og det virker fint, som regel, der er nogle steder hvor det bare ikke virker, men på alle store video sider, virker det fint. Kvaliteten er også fin og det er hurtigt at komme igang.

Du kan ikke interagere med videoerne, så du kan ikke gøre dem til HD osv. Du kan heller ikke bruge programmet på “hele flash sider” fordi du ikke kan trykke på siden.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=-wOeBoU4UU8&feature=player_embedded