De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Tablet

Lenovo Thinkpad Tablet 2

Jeg var til pressemøde hos lenovo i går, fordi der er en af dem jeg gerne vil låne, Thinkpad Tablet 2, en fuld Windows 8 tablet, med SSD, fedt hardware, touchskærm og en fed pris – dette kunne være Lenovo’s første succes på forbruger markedet, jaja thinkpad er ik til forbrugere, men de køber det bedste de kan finde alligevel, jeg har set den før, da den blev vist frem ved IFA i år, jeg havde håbet at kunne prøve den til Lenovo eventet, men deres version var død, så jeg må vente, men jeg er blevet lovet en til test, så snart det er muligt.

PC’en er en helt rigtig pc, med alt det rigtige indhold. Den har en 10,1″ HD skærm, vejer 600g, har 10 timers batteri,jaja, 32/64Gb ssd og 2gb ram. Processoren er den nyeste version af Atom processorne. Den kommer også med en digitizer pen, som er trykfølsom.

Den vejer altså mindre end en iPad, har samme batteritid, samme størrelse skærm, samme plads men en hurtigere processor og mere ram, det vigtigeste er at denne tablet ikke er en android eller iOS tablet, dette er en fuld PC, med alle de samme funktioner som den PC du sidder ved nu.
Jeg blev lovet at prisen ville starte ved lige under 5000kr, men det tager ikke langt tid før den er under det.

Jeg kan kun se et problem, det er at den køre med en Atom processor, de er kendt for at være langsomme! Lenovo viste en Computer med samme hardware frem, Ideapad Lynx, som havde en dual core 1,8Ghz Atom processor med 2gb ram og også kørte Windows 8, jeg forsøgte mig lidt frem på den, jeg jeg synes den var meget langsom, jeg testede kun 10min og havde kun en browser at teste med, så jeg håber Thinkpaden klare det bedre.

Thinkpads har altid være innovative, du kan se de sidste 20 års thinkpads her, de lavede en version med et foldud keyboard, 2 skærme i en skærm, en af de første carbon pcer og meget andet, jeg tror på denne Thinkpad også.

De har lovet mig en, til test :)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=uUMYX47QM7s

Her er nogen andre billeder fra pressemødet: