De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC, Tablet

Samsung ATIV Smart PC PRO Tablet/PC

Jeg ved godt der er 100 af dem og de er tæt på ens, men den her er lidt sej – Samsung’s bedste Windows 8 tablet altså deres flagskib: Samsung ATIV Smart PC Pro kan det hele:) Indtil den næste :) Eftersom Windows 8 er udkommet, er der ikke længde til den udkommer.

Den kommer med i3 eller i5 processorer, ikke i7, men ærligtalt er der ikke så stor forskel på dem, den kommer med den samme type Processor som Macbook air og de andre ultrabooks, altså er de noget langsommere end normale bærbare – i mine hastighedstest ligger den højere de bedste processore for at par år siden, og det er rigeligt til langt de fleste. Grafikkortet er det samme som, næsten, alle andre Ultrabooks nemlig intel’s HD graphics 4000 – som er udemærket.

Skærmen kan tages af tastaturet og vejer kun 884g, det er meget normalt for denne type computere, Skærmen har en opløsning på fuldHD, 1920×1080 – det samme som en normal 24″ og gør den til en Retina skærm, eller i hvert fald så tæt på at det ingen forskel gør.

Det skal lige siges at Samsung også laver en Samsung ATIV Smart PC, som er døden; den har kun en 720p skærm, hvilket er fint, og en atom processor som dræber alt hvad der er godt i verden, hvis du nogen sinde har prøvet en 2 uger gammel Netbook, ved du hvad jeg taler om.

Af en eller anden grund er det blevet normalt at sætte flere kamera’er i tablets, denne har også 2, det ene er ok, det er det man laver video chat med, det andet er lige meget, og skal aldrig bruges! De er på henholdvis 2 og 5 MP.

Samsung lover 8 timers batteritid, altså kan du regne med ca. 4 timers video spilletid, det er fint for størrelsen! Den vejer kun 884g og er kun 11,9mm tyk. Jeg glæder mig til at teste denne imod Microsoft’s egen Surface pro.

Selvfølgelig kan du få den med 3g og LTE; hvilket er atypisk for disse typer PC’er.