De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC

Macbook er død

Jeg mener, at Apple lige har dræbt deres egen MacBook, for hvorfor ville nogen købe en MacBook når de kan få en Macbook Air til samme pris?

Jaja, jeg ved godt at MacBooken kan lidt mere, og MacBook Airen ikke har harddisk nok til en normal musik samling, men hvis du skal være helt ærlig, hvad ville du så helst have? En 11,6″ MacBook Air eller en 13,3″ MacBook?

Billede
Model: MacBook MacBook Air
Skærm: 13,3″ (1280×800) 16:10 11,6″ (1366×768) 16:9
Processor: 2,4 GHz 1,4GHz
Ram: 2gb 2gb
Harddisk: 250gb 64gb SSD
Vægt: 2,1 kg 1,06kg
Størrelse i cm3 2067,1 cm3 575 cm3
Lavet af: Hvidt Plastik Aluminium
Batteritid 10 timer 5 timer
Pris: 7799 kr 7799 kr

MacBook Air vejer halvdelen af en MacBook, men det er nok ikke det der sælger den, nej jeg tror det er byggekvaliteten, en MacBook er lavet at hvidt plastik, som efterhånden ser meget billigt ud, MacBook Air er lavet med Apples “nye” unibody alu design, se det sælger en computer. Når du har mærket den er du ikke i tvivl.

Så er der selvfølgelig størrelsen, ja, der kan næsten være 4 MacBook air i en MacBook, og det er selv om den kan tæt på det samme :)

Hvad med en 11,6″ MacBook? Se det ville være en best sælger, den skulle have samme specs som MacBook Airen, men bare lavet af Plastik i stedet for Aluminium. Det ville være den perfekte 2. computer til alle dem med en iMac eller en 15″/17″ MacBook Pro, prisen har selvfølgelig meget med det, at gøre :)

Nej, det gør Apple ikke, og jeg ved godt hvorfor, En så tynd plastik computer vil have problemer med “fleks” altså, at man kan bøje den, dette har Steve Jobs flere gange kritiseret andre computerlavere for, især Acer har problemet, det er måske ikke et så stort problem, men det får computeren til, at føles billig.

3 Comments

  1. Hah! Jeg elsker hvordan du har regnet Størrelse i Cm3, og highlighted det – men jeg må også give dig ret, det er åbenlyst at købe air over den normale macbook lige PT. med mindre den får et spec-eller prisbump

  2. Ja, jeg kunne ikke lade vær :)
    Det er ikke helt rigtigt, jeg har ikke regnet med runde kanter på nogle af maskinerne.
    Jeg har regnet med at macbook Air’en har en ens hældning hele vejen igennem :)

  3. Skulle jeg være ærlig, så ville jeg hellere købe en MacBook White end en MacBook Air.