De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC, reklame

Fujitsu LIFEBOOK UH572

Fujitsu mener de kan det der med Ultrabooks, og de mener de har lavet denne til erhversfolk, jeg tror video er lavet, så godt som nogen video producer kan, på baggrund af en meget japansk idé. Den er morsom hvis ikke ufrivillig morsom :)

Ultrabooken kommer med intels lille ultrabook i5/i7 processor en rigtigt normal harddisk og en 13″ Skærm.
Harddisken er nok det eneste problem, men ærligtalt er der nok ikke nogen som har brug for en SSD i deres internet og Word Computer.
Den koster heller ikke alverden jeg har set dem ned til 7000kr med fragt og 3g modem. Det er meget godt for en ultrabook, de koster normalt på den dårlige side af 8000kr uden noget som helst ekstra.
Byggekvaliteten er meget god, den er bygget med mine yndlings materialer Aluminium og polycarbonat – det er lige hvad en ultrabook skal være lavet af. Også er den kun 1,8cm tyk på det tykkeste sted, ikke så ringe endda for en billig ultrabook.
Som alle andre Ultrabooks er den hurtig nok til det meste, og hvis du holder dig fra det mest advanceret software som fx 3d modellering eller video redigering/video effekt software kommer du aldrig ud for at den ikke bare klare det.
Men se videoen, den er virkelig akavet, på den måde kun forretningsfolk fra Japan kan gøre det :)
Se den her:

John A. Way and his mission around the world!

Man kan vist vinde en ultrabook, hvis man er heldig at se dem :) Men det er nok allerede forbi.