De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC, reklame, Tablet

Lenovo Yoga 11s

Lenovo Yoga er en laptop/tablet, den kan drejes og vænnes så den ikke ligner en laptop mere og den kan klappes sammen så den ligner en tablet. Jeg har haft 13″‘eren i hånden flere gange og jeg synes den er lidt for stor og tung til at være en tablet, men den nye 11s som kun har en 11″ skærm tror jeg den er blevet lille og let nok til at det virker.

Jeg har tidligere testet en Lenovo tablet, Lenovo Thinkpad tablet 2, den er fed på nær at den er alt for langsom, med en atom processor er den tæt på ubrugelige. Lenovo yoga 11s har en rigtig ultrabook intel iCore i3, i5 eller i7 processor. Så den har rigeligt med kraft, vi ved at folk er begyndt købe Macbook air til fotoredigering i stedet for pro’en, så Yoga er også rigeligt kraftig. Det er dejligt, at Lenovo ikke har ødelagt den med en forkert processor.

Lenovo Yoga har 720p IPS skærm med multitouch, det er sikkert den samme som jeg anmeldte i Lenovo thinkpad tablet 2. Og den mindst Lenovo Yoga 11s har 128gb harddisk. Jeg kan kun finde den største til salg i danmark, den koster 9500kr med 256gb ssd, 1,5GHz i7, 8gb 1600MHz ram og HD Graphics 4000 med 6 timers batteritid. Husk at dette er den gamle 3. gen iCore ultrabook CPU, ikke den nye som giver meget bedre batteritid og er noget hurtigere. De fleste andre nye ultrabooks har den nye 4. gen.

Du kan forresten vinde en af dem!

Hvis du tager et billed af din nuværende bærbare i en af de 4 forskellige situationer. Du kan se dem her til højre. Det er meningen at du skal holde den sammen med gaffertape eller ligende, tage en video eller billeder af det som du skal uploade her.