De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse

Anmeldelse af Macbook Pro 13 2010

Specs:

Processor: 2,4 Core 2 Duo.

Ram: 4 gb ddr3 ram.

Harddisk: 250 gb harddisk.

Skærm: 13,3″ LED skærm med IPS panel.

Grafikkort: 320m med 256 mb delt ddr3 ram.

Unibody design.

Batteri: 63,5 wh.

Ekstra: Accelerometer, lys i tastaturet, lyssensor, Bluetooth, Wlan med n, SD-kortlæser, kæmpe multitouch touchpad.

Vægt: 2 kg

+ og -’er

+ Vild batteritid.

+ Meget hurtig.

+ God nok til spil.

+ let og portable

+ Mega fedt design, med mange gode detaljer.

+ Byggekvaliteten er bedre end nogen sinde før, og bedre end nogen anden computer.

+ SD kort er godt til fotografer, eller folk med kamera.

+ ikke særlig dyr, fås med studierabat(6%) igennem dette banner(Kun for studerende).

– Ikke stor nok til at erstatte min stationære computer(For mig).

– Har CD drev.

– Blank skærm er ikke bedre end mat!

– Jeg ville gerne have set nogle hurtigere processore.

Apple Store

Anmeldelsen:
Apple har i årevis altid været lang foran, de andre computerproducenter, angående kvalitet på computere, det er de stadig, selv om unibody designet nærmest ikke er ændret sig siden 2008! Unibody designet virker stadig, Macbook pro er den lækreste bærbare computer du kan købe!
Macbook pro 13 2010 har det vildeste design, der er tænkt på alt, kabinettet er så stærkt, at det fjerner alt flex fra computeren, man kan virkelig mærke, hvor solid computeren er. På vestre side af computeren er en batteritæller, den tænder 6 LED lamper alt efter, hvor meget strøm, der er tilbage på Macbook pro’en, denne funktion virker også når computeren er slukket. En anden ting jeg vil fremhæve er den kæmpe store multitouch touchpad, den er magen til de tidligere på nær, en ting, der er nu ‘momentscrooling’ i den, nøjagtig ligesom på en iPhone eller en Magic Mouse, touchpaden bliver kun bedre af det, man mærker helt sikkert forskel.

Efter Apple har lagt et ‘rigtigt’ grafikkort, et 320m med delt ram, i deres nye 13″ serie (Macbook og Macbook Pro 13“) så tænkte jeg, at jeg ville teste det ordentligt, jeg har installeret 3 spil på computeren, Age of empires 3 (MAC), Crysis(Windows) og Counter Strike Source(MAC) her er resultaterne:

Age of Empires 3 er et gammelt spil efterhånden, men på grund af gammel og dårlig kodning har spillet altid været meget krævende på Mac, Macbook pro 13” 2010 spiller fint Age of empires 3 med fuld opløsning (1280×800) og alle indstillinger i maks.

Counter strike Source spiller computeren med samme indstillinger, uden lag overhoved.

Crysis (via. Bootcamp) spiller computeren med en opløsning på 1280×800 og indstillinger på ‘high’ og altså ikke “very high’.

Skærmen i Macbook pro er mega lysstærk, skærmen er en LCD med et IPS panel og LED baggrundsbelysning. Skærmen har rigtige gode farver, sort niveauet er bedre end næsten alle andre computere, man kan godt mærke, at man sidder ved en kvalitets skærm, betrækningsvinklen er perfekt, farverne ændre sig nærmest ikke, fra forskellige vinkler. Opdateringshastigheden, kan, give problemer for IPS paneler, på denne MacBook Pro har jeg ikke haft problemer med den, jeg har kun testet den i Counter Strike Source, Crysis og Age of empires 3.

Ligesom de andre nye mac computere, har macbook pro endelig fået Mini displayport med lyd, så kan man hurtigt og let lave det ‘næsten’ ubrugelige Mini displayport om til et brugbart HDMI stik, med lyd, jeg forstår ikke, hvorfor Apple ikke bruger HDMI, Apple kunne helt sikkert godt videreudviklede HDMI-standarden så HDMI kom til, at understøtte en 24″(1920×1200) og en 30″ skærm(2560×1600). Men det er i hvertfald blevet nemmere, at tilslutte sin mac til tv’et, så jeg kan vel ikke brokke mig!

Jeg har testet batteritiden på macbook proen, Computeren har lidt mindre videospilletid end den gamle unibody plastik macbook, nemlig 5 timer og 15 minuter denne tid er regnet ud efter min normale metode, altså videoafspilning i VLC player i DVD kvalitet, med halv lys og 1/3 lyd, bluetooth og Wlan er fra.

batterilevetiden, processoren, SD-kortlæseren og grafikkortet gør den til den bedste rejsepartner man kan have. Om end du skal rundt om jorden eller i skole.

Pris: Computeren koster 8999kr, med studierabat 8279kr, det er mange penge for en lille bærbar computer, men du bliver overbevist, når du sidder ved

Er Mac computeren for dyr? Nej, det er den ikke!

En MacBook pro holder værdien meget bedre end nogen Windows PC, hvis du bruger denne computer som din hovedcomputer vil jeg mene, at du kan have den i 3år, på det tidspunkt vil computeren være i hvert fald 40% værd, hvis du har behandlet den ordentligt, altså :)

Stjerner:

6 ud af 6 stjerner.
Apple Store
Du finder ikke bedre computer.
Hvis du vil have en desktop replacement så se Macbook Pro 15″ 2010 med i5 og GT 330m