De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse

Macbook unibody

Unibody MacBook 2009

Jeg har lånt denne MacBook af Apple Danmark, den har en 13,3 ” LED skærm, to kerner på hver 2,26 gHz, 2 gb DDR3 ram, 250 gb harddisk og et 9400m grafikkort, den koster 7199 kr fra Apple Danmark.

+ Lang batterilevetid.

+ Stor touchpad.

+ Hurtig nok.

+ Vejer kun 2,1kg.

+ Billig.

– En MacBook Pro koster kun 1700 kr mere.

– Begrænset levetid, pga. u-udskifteligt batteri.

– Dårlige højtalere, der er ingen dybte i dem overhoved.

– Mangler lyssensor, accelerometer og lys i tastaturet.
Apple Store
Når man sidder med sin MacBook virker den solidt bygget, det virker som om plastik kassen er godt bygget, så den kan holde til lidt af hvert, hvorimod de gamle MacBook’s knirkede som om de var ved at falde fra hinanden.

Som altid finder man alle de gadgets, der forventes fra en Mac computer, wlan, bluetooth, webkamera, mikrofon men MacBooken har intet accelerometer og heller ingen lyssensor, den sidste er rar i fx klasselokaler, så computeren selv sætter lysstyrken efter hvor meget lys, der er i rummet. Der er heller ikke noget lys i tastaturet.

Den perfekte studie kammerat?

Den har et godt batteri og tastatur, LED skærmen gør det muligt at bruge den både i et mørkt auditorium og på en forårsdag i parken (med sol), MacBook’en fylder ikke meget og vejer heller ikke meget og tilsidst er den hurtig nok til alle programmer.

Men, jeg tror en MacBook Pro er bedre.

Den har alle de ting denne MacBook mangler (lyssersor, accelerometer, lys i tastaturet, bedre farver på skærmen, bedre højtalere) så er den tyndere og lavet af metal.

Alt samme til kun 1700 kr mere?
Apple Store
Husk, at som universitetsstuderende får du ikke kun 8% rabat (studierabat), men hele 12%, hvis du selv ringe til apple.

5/6 stjerner.

Se anmeldelsen af den nye macbook pro 2010 med 320m