De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto, Video

Optag HDR video med din iPhone (4 og 3gs)

Kameraet i iPhone er genialt, ikke fordi kvaliteten er særlig god, men fordi der hele tiden sker noget nyt med det, du kan altid finde et nyt filter, og din telefon er altid kun et klik væk fra Twitter og Facebook.

Hvad er HDR?

iPhone4 har allerede bygget funktionen ind i kameraet, her tager kameraet 3 billeder af det samme, og sætter dem sammen så man får alle detaljer med fra både de lyse og mørke områder, det er fedt nok med HDR billeder på iPhone4 kameraet, men når man skal over i HDR video tager man som regl kun 2 videoer og lægger dem sammen, fordi de fleste videokameraer ikke kan tage så mange billeder i sekundet,

Hvordan kan iPhone så?

Jeg må gå ud fra at Flare til iPhone optager 2 videoer samtidig, også sætter dem sammen, men det går meget ud over kvaliteten, iPhone4 optager normalt med 30 billeder/sek også i opløsningen som hedder 1280x720p, Flare optager kun med 22 billeder per sek også i opløsningen 640x360p, det er altså markant dårligere end det indbyggede app. Jeg er lidt bekymret for iPhone 3gs, som er langsommere og kun optager i 480p 30fps, chancen for at iPhone kan optage 360p ved 44fps er meget lille, især da det er maksimum for iPhone 4.

Hvem skal have dette app?

Appen er perfekt til at optage videoer i lavt lys om natten/aften, uden flash, også giver det vildt fede effekter især på landskaber.
Tjek videoen som sammenligner Flare med det indbyggede iPhone app.

Hvad kan det mere

Kameraet har 3 filtre, som alle giver et unikt look, det er brugte til videoen var standart indstillingerne, som giver flest detaljer fra både mørke og lyse områder, du kan også justere på hvor meget effekten skal skinde igennem.
Se det her: Flare Det koster kun 6 kr, hvilket gør det til et must have!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ro_zd2ev9ns

2 Comments

 1. ace

  24fps eller mere, hvis du låser fokus og eksponering

 2. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Fedt!
  Kvaliteten er dog stadig dårligere :)
  – Men tak!


  ace:

  24fps eller mere, hvis du låser fokus og eksponering