De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Webservice

µTorrent 3.0 den bedste Torrent downloader ude.

µTorrent er den mindste Torrent downloader som findes til både Mac og Windows, installeren fylder fx kun 600kb og selv når ens computer er gammel og fyldt af crap åbner programmet på ingen tid.
Der er kommet en version 3.0 og de har virkelig tager sig sammen, og tilføjet en masse fede funktioner, så du ikke kan leve uden.

Her er de nye funktioner:

 1. Streaming: normale skal man downloade hele torrent filen får man kan åbne den, men hvis man nu downloader en torrent video, som ikke er komprimeret, begynder programmet at downloade filen fra starten, og på den måde kan du se den imens den downloader(det er ikke første program som gør dette).
 2. uTorrent Remote: Start, stop, og overvåge torrent downloads på farten. fra enten din Andorid telefoner med et app eller fra enhver computer eller mobilenhed via. utorrent’s webinterface – de lover det er krypteret ;)
 3. Vurderinger og kommentarer: Alt skal være social nu om dage, du kan kommentere og rate torrents, så andre kan lære af dine erfaringer, du kan sikkert og dele over Facebook eller twitter, eller? Nej ok…
 4. Træk og slip Sende: Vælg en fil på din computer, så trækker du den ind i uTorrent programmet, og uTorrentvil oprette et hyperlink. Herefter kan du sende linket via e-mail, sociale medier eller i en chat besked.
 5. Forenklet UI: Minimer dele af uTorrent grænseflade med et klik.
 6. Bærbar Mode: Kør uTorrent klient direkte fra en USB-nøgle og tage den med overalt.
 7. Stabilitet, etc.: Under-the-hood forbedringer, herunder fokus på stabilitet.
 8. uChat app (beta): Chat med andre uTorrent brugere verden rundt. Denne er valgfrie, for os som i forvejen har Facebook.

 

*Jeg har fundet nyheden hos cnet news.

Du kan downloade programmet her

2 Comments

 1. Som Mac bruger har jeg droppet uTorrent. Jeg har brugt det i mange år på min PC, men det fungerer ikke optimalt på en Mac. Det gør til gengæld Transmission, som har et udviklerteam, der arbejder tæt sammen med uTorrent folkene hos BitTorrent. Bort set fra det sociale i version 3.0, så kan Transmission alt det andet “the Mac way”. Jeg har Transmission kørende på en Mini, der agerer server, og jeg kan styre og kontrollere den fra overalt i verden – og det har den kunnet out of the box i et browserinterface i flere år.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Ja – jeg brugte også Transmission indtil jeg gik over til uTorrent – kun af den enkelte grund at de var først med funktionerne.

   Transmission fungere også perfekt – selvom uTorrent nok er hurtigere.

   Tak for feedback!