De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Artikler, Webservice

BitCoin alt hvad du skal vide!

Hvad er BitCoin?

BitCoin er en mønt enhed som alle andre, man kan betale med den, investere i den og sælge dem – som $ eller dkk.

Der er noget specielt ved BitCoin, BitCoin er den første OpenSource penge enhed – som kun er digital. Den er lavet til hackere og af hackere og har der for en masse snedige algoritmer som gør den intelligent.

Hvad er så specielt ved dem?

En BitCoin bliver ikke udstødt af en offentlig instans – men den bliver lavet ved hjælp af computere, ja, faktisk et computer netværk som automatisk genere lige netop det antal BitCoin som der er brug for.

Hvordan de bliver lavet?

Hvis du gerne vil lave et par BitCoins skal du downloade et program det virker til Windows, Mac eller Linux.
Det programmet gør er at den tilslutter sig nogle andre computere også ved hjælp af din computer kraft, dit grafikkort eller processor, generer den valutaen – det smarte er at der kun bliver produceret som mange som der er brug for – altså jo flere “fammere” jo langsommere går det.

Hvad er de vær?

Lige nu er de $14 værd per stk, men de falder og stiger meget, faktisk er der en god grund til at investere i dem, efter som de er steget fra $1 på 1 år. Du kan se hvad de er værd her.

Hvor langt tid tager det?

Det er en meget kompliceret udregning, som jeg ikke er tæt på at forstå, men det handler om hvilket hardware man har – jo større grafikkort eller jo flere man har jo hurtigere går det. Det er kun rigtige specelle BitCoin-server-farms som kan tjene sig selv hjem.

 

Hvad kan man bruge BitCoin til?

Man kan efterhånden betale flere steder med dem, fx på amazon eller en masse andre online butikker, se dem alle her. En arbejdesløs elektro ingeniør er på vej igennem hele amerika med kun BitCoin’s, han snyder dog og får folk undervejs til at købe varer til ham – og han overføre Bitcoin’s til dem.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Um63OQz3bjo&feature=player_embedded

httpvh://www.youtube.com/watch?v=jYiWHNkZIes

4 Comments

 1. Velkommen til fremtiden :-)

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Jeg har forsøgt at farme nogle af dem, til mig selv, men det tager for langt tid :)

   Måske skal man bare købe nogen :)

   Hvordan skal man ellers kunne betale for ting når roboterne/zombierne/militæret slukker for alt elektronik og alt civilization.

 2. Hahahahaha