De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware

3dprinthuset er åbnet i København

3d printhuset i københavn-2Jeg var til en åbning af en ny butik i københavn. Det er åbningen af den nye 3d print butik som hedder 3dprinthuset.dk, de vi i fremtiden lave alt muligt med 3d printere, både sælge dem, printe ud på dem, 3d scanne og sikkert mange flere ting.

Hvad skete ved åbningen? 3d print huset åbnede der var tv, ministeren for uddannelse og forskning og en masse journalister fra alle mulige steder. Det var bestemt stort, vi fik bobler og der var taler, i det store hele var det et pressestunt, men meget succes fuldt.

Vi fik set et par af deres dimser, som den håndholdte 3d printer, 3d scanneren og figuren som kan blive printet ud fra denne og flere ting.

Det er svært at købe en 3d printer, meget svært, der er 100 ting som ingen ved noget om, og hvad end du skal bruge den til, skal du finde en som ved om den printer du ser på er god til det. Fx hvis du skal printe noget som skal kunne holde til vægt eller slid skal der bruges en særlig printer og måske materiale, hvis du skal printe noget som er meget detaljeret er det sikkert en anden, hvis du skal lave modeller af huse, ansigter, mekaniske dele til dit lego mind storm er 3d printerne alle samme særligt gode til en enkelt eller flere ting. Det er umuligt at sætte sig ind i, med mindre man er ingeniør i forvejen.

Hvis du skal købe en 3d printer, er det rart at tale med en som har testet dem alle sammen, tit hjælper det også at se dem i aktion og måske se hvad de har lavet, derfor har 3d printhuset de fleste af dem stående, så du kan se, teste, røre ved osv ved din fremtidige 3d printer. Eller måske mangler du den kun til enkelt projekt og det er nok bare at få printet, jeg ved ikke hvad de kommer til at lave mest af, men jeg tror det er en kæmpe fordel at have dem alle stående. Også ved jeg drengene bag, ikke bare er sælgere, de har lavet 3d print i over et år og har lavet en masse professionelle projekter – det kræver at man har overblik over hvad dimserne kan, og i sær ikke kan.