De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware

Gratis highend iPhone eller Android

Jeg skrev for et stykke tid siden en artikel om at en iPhone 5 er den billigeste highend telefon på markedet lige nu, dette er en slags opfølger, fordi jeg har et andet tip, som hænger meget godt sammen med det sidste.

Denne artikel handler om:

Hvordan får man en gratis Highend telefon?

Det er meget enkelt, man skal bare have lidt insigt i hvordan brugt markedet i Danmark virker, også vide hvilke telefoner som er mest populære.

Det handler om at lade nogen andre tage din telefon, mens den taber mest i værdi, så du kun har den, når den ikke falder i værdi.

Når du køber en ny highend telefon, betaler du imellem 4-6k for den, over 6md, de første par dage taber den måske 10% i værdi og de næste 6md kan den let tabe 50% af værdien.

Fx koster en iPhone 4s 32gb, min kærestes, 3000kr, det er et godt tilbud, men bestemt brugbart i dette tilfælde, den kostede 5600kr da den var ny, for et halvt år siden.

Det vigtige er at nu, hvor den koster 3000kr, taber den ikke værdi, indtil de næste iPhone 5s rygter begynder at komme fra i foråret, de næste 3md er telefonen 3000kr vær. Derfor kan du sælge den efter 3 måneder og ikke have brugt noget på den.

Du behøver ikke engang købe en iPhone, hvis du vælger den rigtige Android kan du gøre næsten det samme, en telefon i Galaxy S serien er næsten ligeså efterspurgt på DBA som en iPhone, altså er prisen næsten den samme. En år gammel Galaxy S 2 koster 1300kr på dba lige nu, den taber heller ikke værdi før den næste Galaxy S 4 bliver annoceret, det sker midt i foråret 2013, så skal du bare af med din telefon, på det rigtige tidspunkt.

For at bevise det…

Det er ikke helt videnskabeligt, da jeg ikke har overvåget priserne det sidste år, og ikke kan finde et system som kan det :)

Men jeg solgte min iPhone 4 16gb for 2000kr for et par måneder siden(lige før jeg fik iPhone 5). Nu koster den imellem 2000kr og 2500kr. Altså kunne du have købt den og solgt den for mere end du købte den for. Du havde altså tjent på at have en iphone 4 de 2 sidste måneder.

Et par tips

  1. Du skal altid købe i foråret, det er her forventningerne til nye produkter er størst.
  2. Du skal altid sælge op til jul, her kan man komme af med alt og priserne stiger altid.
  3. Køb altid et produkt, som er populært, altså er der over 10 annoncer, med produktet, på DBA i forvejen.
  4. Køb aldrig et nyt produkt, eller den nyeste model.
  5. Køb efter en populær produkt annoncering, fx iPhone 5, Samsung Galaxy S 3.
  6. Køb altid kun top modellerne, Samsung’s hedder Galaxy S, iPhone eller Nokia’s Lumia.
  7. Have god tid og når du handler, og du kan godt undvære en mobil et par dage.
  8. Køb altid med kvittering og original kasse, ridsede produkter taber også meget værdi.
  9. På dba er der en grænse på 1000tegn og 8 billeder, brug dem.

Det er ikke svært det her, men det kræver at du har nogen penge at lægge ud og god tid :)