De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC

Acer Aspire S3 Ultrabook

Jeg så denne nye Acer computer, ja jeg ved Acer ikke er så sexet, men lad os give dem en chance!

Intel besluttede sig for at udbrede Ultrabooks, som denne type computere hedder, faktisk er det processoren, som gør det til en ultrabook, processoren er en ULV(ultra low voltage) som også sidder i Macbook air.

Computeren tynd, bruger ikke meget strøm og derfor behøver man ikke et stort batteri eller at køle computeren særlig meget, hvilket gør den meget tyndere end andre computere.

Acer Aspire S3 er ikke bare en tynd billig bærbar computer, den har også nogen andre små ting – du kan selvfølgelig finde en version med SSD, men det behøver du faktisk ikke, fordi computeren har en ekstra 20gb SSD harddisk som den bruger til catch – så de filer du bruger mest bliver gemt på den meget hurtigere disk – Jeg skrev om en bærbar harddisk havde samme funktion for noget tid siden(Seagate Momentus XT) den viste næsten samme hastighed som SSD’erne, disken i Acer Aspire S3 har 5x mere SSD, Seagate’en har kun 4gb SSD disk.

De skriver 6timer batteri, men ifølge Cnet skulle den kun kunne holde 4 af dem, Macbook air skulle kunne holde i 6 timer, det er iøvrigt video afspilning.

Processoren og grafikkortet er fra Intel’s nyeste iCore system, de er derfor meget hurtige, jeg er sikker på jeg ikke behøver fortælle dig at du aldrig mærker forskel på en i5 1,6GHz eller 1,7GHz.

Dette er en Macbook Air Killer! Til halvdelen af prisen!

 
MacBook Air 13 Acer Aspire S3
13,3″ (1440×900) 13,3″ (1366×768)
1,7GHz i5-2557m 1,6GHz i5-2467m
4Gb ddr3 ram 4Gb ddr3 ram
128gb SSD 320gb +20GB ssd
HD Graphics 3000 HD Graphics 3000
7 timer batteri 6 timer batteri
1,35kg 1,4kg
737cm3 1096cm3
0,3 – 1,7cm tyk 1,3 – 1,8cm tyk
9.799kr  5.536kr 

3 Comments

  1. Comment by post author

    Anders Bagnegaard

    Jeg er blevet lovet at jeg må teste en – og der til fik jeg denne presse meddelse:

    Acer lancerer ny high-end ultrabook

    Acer har netop lanceret Aspire S3, som er en slim og stilfuld ultrabook, der med en fuld funktionel åbningstid på 1,5 sekunder og en batterilevetid på op til
    50 timer i standby sætter helt nye standarder for begrebet ultrabook

    Udover sin ekstremt hurtige åbningstid og lange batterilevetid måler Aspire S3 blot 13 mm. i tykkelsen og med en vægt på knap 1,3 kg, gør det Acers nye ultrabook
    til en af de absolut tyndeste og letteste på markedet. Kabinettet er udført i et stilfuldt og minimalistisk design, hvor materialerne er aluminium og magnesium.

    Årsagen til den ekstremt lange batterilevetid på op til 50 timer i standby, er Acer’s nye, miljøvenlige Green Instant On-teknologi, som udstyrer Aspire S3 med to
    dvaletilstande, hvor ’Sleep’ vækker ultrabooken til live på blot 1,5 sekunder, mens ventetiden fra ’Deep Sleep’ er 6 sekunder. Yderligere sørger Acer Instant Connect
    for, at ultrabooken kan tilkobles internettet på blot 2,5 sekunder.*

    Skærmen måler 13,3” (hd-led) og er udstyret med et Acer Crystal Eye 1.3MP webkamera. Samtidig kan ultrabooken tilsluttes eksterne enheder via en hdmi-udgang.
    På lydsiden er er Aspire S3 udstyret med Dolby Theater v4-teknologi, som giver brugeren en realistisk og levende lydoplevelse uden brug af ekstra højtalere.

    Processorkræfterne leveres af Intel Core i5 eller i7 og med hensyn til lagring, kan der vælges mellem 256 SSD og op til 500 GB Harddisk.

  2. Det glæder jeg mig meget til at hør mere om…. Skal men købe en mac air eller denne model ……. :-)

    • Comment by post author

      Anders Bagnegaard

      Hvis du er til mac er der ingen grund til at skifte tilbage til windows – men jeg ved det ærligtalt ikke… endnu :) Jeg er blevet lovet en så der kommer snart en anmeldelse.