De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, PC

Dell Adamo MacBook Air killer?

Dell har lige vist deres nyeste MacBook Air konkurent. Hvad kan den? Den er meget tynd men uden at det går alt for meget udover ydeevnen.

Men hvor andre producenter af ynkelige forsøg på erstatninger til MacBook Air, har sat prisen ned, har Dell lavet en computer til samme pris. Det betyder at der ikke er sparet på noget, Selve kassen er lavet af aluminium, tastaturet er baggrundsbelyst.

Selvfølgelig har den 802.11N, LED Skærm, Core 2 Duo, DDR3 ram, Mobilbredbånd indbygget, og ikke noget CD rom drev !GODT!

Skærmen er forresten en 13,4” LED skærm, med 720P opløsning, altså lidt mindre end man er van til, det er en 16:9 skærm.

Batterilevetiden er på 5 timer, hvilket er meget godt.

Der er dog noget  jeg er bekymret for, hvilket er Dell adamo’s ydeevne.

Den største processor er en 1,4 Core 2 Duo, hvilket er fint til flashvideoer, men MacBook Air er lavet til meget mere, MacBook Air er lavet til at erstatte en normale computer, jeg tror ikke en Dell adamo kan det. Jeg har lavet en sammenigning af de to computere neden under.

Forresten sammenligningen mellem de to grafikkort er hentet fra notebookcneck.

De 2 computere starter ved ca samme pris, dog har Adamo kun SDD harddiske og MacBook Air har meget bedre grafikkort og processor.

Dell Adamo er en meget prisstærk, og seriøs konkurent til MacBook Air.


1 Comment

  1. Good work ! Keep us posting, you are good writer.