De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC

Der kommer nye macbook, macbook air, mac pro og mac mini

Jeg tror på at der inden for 2 måneder kommer en opdatering, til en række Apple computere.

MacBook, MacBook Air og Mac mini

Macbook, macbook air og mac mini bruger alle de gamle, gamle Core 2 duo processorer, konkurenterne har i over et år haft i5/i3 i stedet for, det er efter hånden længe siden de 3 computere er blevet opdaterede, jeg tror macbooken og mac mini’en for en i3 og en i5 mulighed, mens Macbook air får en af de nye ulv i3/i5 processorer.

Alle computerne kommer med de nye Sandy Bridge processore og thunderbolt porten, det er klart.

Men jeg tror der er noget andet smart i vente, den nye iMac har et meget specielt chipsæt, som har en masse automatiske live video-renderings muligheder og mulighed for nogle smarte SSD treks, jeg tror Apple er igang med at lave hele mac serien kompatibel med det nye Final cut pro, som rendere videoer i baggrunden hele tiden, lige nu bruger alle computere processoren til sådan noget, det tager langt tid, men med det nye chiptest vil alt dette kunne klares i realtime. Intel z68 hedder chipsættet fra iMacen, MacBook pro 2011 har et chipsæt som hedder H67, hvilket har næsten samme funktioner, i denne sammenhæng.

Måske er det en Mac OSX lion funktion?

Mac pro

Mac Proen kommer med intels professionelle processor serie som hedder Intel Xeon, den er lige kommet i en 10-kernet version, så den næste Mac Pro får mulighed for 20 kerner (fra 12 kerner nu), den ultimative videoredigeringsmaskine, selv om den nok bliver solgt mest til 50årige fra den “kreative klasse”.

Hvornår kommer de?

Computere Mac Mini MacBook MacBook Air Mac pro
Gennemsnitlig model løbetid 248 dag 195 dag 336 dag 258 dag
Denne models løbetid (indtil i dag) 325 dag 353 dag 198 dag 283 dag

Som du kan se er Mac mini og Macbook langt over deres gennemsnitlige model løbetid, mens de 2 andre godt kan køre et par måneder endnu.