De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Personligt

Forsejt.dk har fået nyt design – igen

Jeg har lige opdateret designet designet på Forsejt.dk – Jeg håber du kan lide det.

Ja, jeg ved godt der stadig er en masse problemer med hastigheden på siden, men det retter sig nok snart … Lige pt er hastigheden oppe på et gennemsnit på halvt så hurtigt som siden normalt er, hvilket vil sige at nogen folk aldrig kommer ind på siden. One.com som hoster siden har lovet at tage sig sammen, det er åbenbart en database fejl der er skyld i det.

Grunden til det nye design? Ja, jeg ødelagde det gamle, uden at have en ordentlig backup – og i stedet for at vente på One.com, som på mandag kan gendanne min side, så lavede jeg bare et nyt design :)

Igen jeg håber du kan lide det :)

Hvilket design? Det hedder Vetee Magazine og jeg har kun tilføjet billede hover effekten samt “Antal kommentarer” på forsiden.