De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Artikler, Hardware

Første dag på IFA

Sony var så søde at give en blogger-ven og jeg betalt adgang til dette års IFA, det eneste vi skal her nede, er at møde op til et par pressemøder.

I dag ankom Lee og jeg til IFA i berlin, jeg har glæder mig meget, og blev lidt skuffet da jeg fandt ud af at messen ikke er bygget færdig endnu – hvilket betyder at vi ingen adgang har til noget  :( Vores Sony-program startede først kl 16, vi ankom klokken 11 havde vi regnet med at gå rundt til alle de andre og derefter besøge Sony … Da ingen ville have os, og vi blev smidt ud – hvor end vi gik hen, måtte vi vente til kl 16 på at Sony var klar…

Sony Eventet startede med en kedelig tale om “fremtiden” og en masse CEO’er skulle skulder klappe hinanden mens deres ansatte klappede af dem. Whatever – hvis de betaler for os alle, ca. 200 mennesker, så må de gerne. Derefter viste CEO’en et par gamle telefoner frem og en masse socialt software, som ikke er vær at nævne.

Der skete også noget interessant :)

Sony viste det første kommercielt tilgængelige 4k TV frem, på hele 84″ – det er mega fedt, du har aldrig set et så skarpet billed. Først når du er ca. 1,5m fra det, kan du se pixel rækkerne, selvfølgelig var farverne, lysstyrken og kontrasten også genial, men det kan man ikke regne med eftersom det indhold den viste højest sandsynligt er special produceret til skærmen.

Sony’s Windows 8 tablet er genial, den har har en fed trykfølsom skærm, tastatur og en pen – så mangler vi bare at få Photoshop på den.

Sony viste også en Windows 8 PC frem, med en 20″ skærm, den kan lægges helt ned og understøtter Multitouch – det er en gimmick, men fungere sikkert fint til nogen(Jeg har aldrig mødt noget).