De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Webservice

Gmail BUZZ


Google vil have dig! Og nu skal du til, at bruge mere til på gmail.com.

Efter FaceBook er blevet verdens mest besøgte hjemmeside, i gennem de 2 sidste år,  har giganten Google fundet ud af, at billeder og status beskeder er en meget god webtjeneste, som de ligeså godt kunne revolutionere.


I google Buzz kan man skrive, ligesom på twitter, hvordan man har det, nu på over 160 tegn. Men Google har også lagt en Picasatjenste ind, så det er let at tilføje billeder, eller links altså lige som på Facebook.

Jeg mener ikke Google Buzz er en FaceBook-killer, fordi man kan slet ikke det samme med grupper og billedeserier, Dvs de har taget en hel del fra Facebook, det er bestemt ikke dårligt.

Men Man kan godt sige at Google Buzz er en twitter killer ? Jeg kunne ligeså godt læse om folks problemer på Google Buzz som på Twitter? I Google Buzz skal man ikke linke til billeder eller lave “tinyURL’s” for, at holde sin besked under de maks 160 tegn.

Når man får Google Buzz, igennem sin gmail konto, følger man automatisk de venner man har chattet eller emailet med i gmail.

Man kan også let sætte sin Google Buzz feed til at hente ens twitter meddelelser, se fx “molly wood’s” Buzz-feed.

Mit Buzz feed hedder “Andersburn” det samme som min gmail ? Det betyder, at hvis jeg laver et offentligt Buzz, så kender alle min email adresse ?