De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Google, Mobil

Google Wallet til Nexus S

Kan du huske at du fik fortalt at Google’s telefon Samsung Nexus S, havde en NFC, Near Field Communications, chip?

Ja, det har google udviklet et software, som linker dine konto oplysninger med google eget tjekout system, på den måde har Google også dine konto oplysninger nu.

Det er indtil nu kun Samsung Nexus S som har denne Chip, men der er mange andre telefoner som får chippen, i japan har NFC systemet fungeret i årevis, og deres telefoner har alle sammen en NFC chip, jeg tror på iPhone 5 får chippen, samt alle seriøse Android telefoner fra nu af.

Hvad er NFC?

Near Field Communications er et system som trådløst overføre data imellem to enheder, idéen med systemet er at bruge det som et dankort, så du kan betale med en bevægelse med din telefon, der er mange andre smarte ting med NFC, men bare det at det ligger på din telefon gør det vildt meget bedre, ikke kun fordi du altid har din telefon på dig, men også for sikkerheden, en mobiltelefon kan have en kode, den har GPS, den kan remote swipes og du behøver ikke engang have fat i din bank for at gøre det :)

Nu er der pratisk talt ingen sikkerhed på visa/dankort, udover at man skal have selvekortet, eller i hvert faldt set eller fotokopieret kortet, har du et dankort kan du hæve uendelige penge på det, uanset hvis kort det er.

Det er ikke fordi danmark er klar…

Danmark er som sædvaneligt langt bagefter, vi har ingen butikker som har NFC systemet eller nogen som har talt om det.

Google har lavet en række aftaler med store virksomheder, men disse er amerikanske virksomheder, som end ikke har kontore i danmark.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=gZGoXvzW4WU&feature=player_embedded

2 Comments

  1. Sjovt at de om talte alle forbruger som hun, men er det ikke også noget med at kvinder forbruger 80 % af husstanden indkomst… ;-)