De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

guide, Mobil

Hvordan får man Telia’s 4G modem til at virke på Lion?

Denne test er lavet til dem som købte et USB modem fra Telia og fandt ud af at det ikke virker til Mac OSX lion 10.7.

Modemet er det fra telia, det er et ZTE MF820 LTE USB Modem – og løsningen er meget enkel – du skal bare bruge det rigtige software.

Problemet er at når man sætter USB modemet i sin Mac OSX lion computer så kommer der ikke et drev op, altså kan softwaret ikke installeres, jeg har bare sat USB modemet i en ældre mac, hentet softwaret og det virker perfekt – du kan downloade driveren og softwaret her neden for.

Der er virkelig ikke mere i det :) Hel og lykke – hvis du har nogen problemer er jeg sikker på Telia kan hjælpe dig.

5 Comments

 1. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Jeg vil også lige tale om at have flere USB stiks installeret på sin computer.
  Alle selskaber taler om at man skal afinstallere tidligere software, før det virker.

  Jeg har på min Macbook pro nu installeret alle USB stiks og de virker alle helt fint – Jeg bruger Mac OSX Lion på min Macbook pro – det skal lige siges at historien nok er en anden på Windows, her ligger filerne nok mere oven i hinanden, hvilket godt kan være et problem.

 2. Johnny

  SUPER! TAK TAK TAK! Jeg havde problemer med installeringen, og download af driverne hjalp :-)

 3. Johnny

  Jeg har en version 10.7.2 og det fungerer helt uden problemer, det spiller jo max. Har i checket for drivere, USB-porte samt firewalls der evt. blokerer?

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Tjekket drivere på mac? Det må du gerne forklare nærmere :-)

   Det er nok ældre og nyere versioner, det er dejligt at de har fået det til at virke :)