De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

iPhone 5 rygter

Jeg har mine egne formodninger, men jeg tænkte at det neden stående billede var så godt, at jeg vedlægger det, så kan du selv sortere i de nye funktioner.

Her er ting der er helt sikre

: Apple A5 processor, altså en 900mHz “næsten” tegra 2 dual core processor er helt sikker. Jeg synes også 1080p video er helt sikkert, efter som den eneste grund til telefonen ikke har det allerede er processor hastigheden.

Design og skærm

Samme design, jeg ville gerne have de lavede et nyt, men jeg tror på de beholder det gamle, Apple er ikke kendt for at skifte design efter kun en generation, til gengæld er jeg sikker på at skærmen bliver en +4″ skærm, med samme eller bedre opløsning, 3,5″ var meget i 2007 da iPhone 1 udkom, det er det ikke mere, alle konkurrenter er allerede på 4,3″ skærme, som er en fin størrelse.

Kameraet

En Sony -dude har allerede afsløret at deres 8Mpix kamera fra Arc kommer i iPhone 5, det tror jeg på, det er en seriøs god sensor, som ikke har de sammen mange problemer som iPhone 4 har nu.

NFC

(Near field communication), bliver brugt til at betale i super markeder med, kommer nok ikke i iPhone 5, Apple har sagt at der ikke er en standart indenfor NFC, og det er heller ikke første gang Apple har glemt nye tekologier, til fordel for dem der “Allerede er bevist”.
Selvfølgelig får iPhone 5 HDMI support, ligesom iPad 2 har det, det er klart, jeg gælder mig til de mange setup, vi kommer til at se på nettet, med tastaturer og skærme, der gør iPhone 5 til en computer i sig selv.

4G/LTE ? Jeg har ingen idé … Jeg tror teknologien er for ny til Apple, men de kunne godt finde på at “overraske” os med det.

AMOLED eller ips-LED

AMOLED har ikke udviklet sig nok til at de begynder at bruge sådan noget nymodens noget endnu.

1 Comment