De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Foto, Hardware, Mobil

Kæmpe Smartphone kameratest

jeg har battlet alle de fedeste smartphones imod hinanden, og her kan du se hvilket kamera der er bedst.

Normalt billede

Her kan du se, hvordan kameraet sløre baggrunden eller forgrunden når man tager billedet. Du kan også tydeligt se støj på den hvide bag væggen(dette glæder alle billederne).

iPhone 4 HTC Desire HD Samsung galaxy S Nokia N8
Der er ret meget støj på dette billede, ISO værdien er tydeligvis meget høj. Der er mega meget støj på dette billede, ISO værdien er tydeligvis meget høj. Mindre støj, til gengæld er farverne vasket ud. Farverne er gode, næsten igen støj. Forskellen er tydelig.

Flash billede

Har kan man tydeligt se forskel, de to første kamera har ikke en xenon flash, og derfor heller ikke noget lys til, at lave autofokus efter, derfor bliver billederne uskarpe i et helt mørkt rum, Nokia N8 har et rødt lys som lyser rummet op, derfor kan den lave autofokus i selv et helt mørkt rum.

iPhone 4 HTC Desire HD Samsung galaxy S Nokia N8
Har igen flash
iPhonen lavet et helt sløret billede, og flashen lyser ikke særlig meget af rummet op. Dette er lidt bedre, da telefonen laver en flash før billedet bliver tager, det er dog ikke nok, som man kan se er helle ikke dette billede skarpt, flashen lyser dog fint rummet op, helt selv. ingen flash giver et sort billede. Alt er perfekt, jeg kunne dog godt have tænkt mig lidt mindre støj, men sådan er det jo men disse små lenser.

Portræt

Du kan selv dømme, det gør jeg, alle kameraen kan tage normale billeder, der er bare forskel på farverne og lyset. Dette er forresten i lavt lys.

iPhone 4 HTC Desire HD Samsung galaxy S Nokia N8
Jeg kan godt lide farverne, men der er meget stor ISO værdi på billedet. Farverne er meget underlige ? Farverne passer med virkeligheden, der er dog meget høj ISO værdi. Der er mindst støj på dette billede.

Samlet? Ja, det kan jeg vel godt: (Dette er en skala hvor 1/6 er brugbart, og 6/6 er godt nok)

Telefon: iPhone 4 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Nokia N8
Stjerner *ud af 6 2/6 3/6 1/6 6/6
Pris 1199kr / 5042kr 999kr / 4842kr 799kr / 4342kr 299kr / 4142kr

1 Comment

  1. N8 ger ett fantastiskt bra resultat. Det finns en modifikation för kontinuerlig autofokus om man vill ha det.