De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Mobil

Anmeldelse af HTC Desire HD

Jeg har glædet mig vildt til denne telefon, Dette er den største touchskærm du kan købe i dag.

Men det er ikke det hele, fordi telefonen kan en masse andre ting også :-)

Du kan glæde sig, telefonen er vildt fed, jeg har hygget mig utroligt meget med den.

Specs: HTC Desire HD
Processor: 1 GHz, Snapdragon
Hukommelse: 1,5 gb + MicroSD (8 gb med)
Skærm: 4,3″ S-LCD (800×480)
Kamera: 8 mPix med 2 LED flashs
VideoKamera 720p med de 2 LED flash
Operativsystem: Android 2.2 Froyo
Pris: 999kr / 4.842kr

+ og -‘er:

+ En af de bedste skærme, på nogen mobiltelefon!

+ Skærmen igen, Lysstyrken er bedre end de andre HTC telefoner med OLED.

+ Android 2.2 med Snapdragon giver en hurtig telefon.

+ Metal og glas!

– Der er problemer med designet

– Batteritiden er ynkelig

– ikke gennem tænkt, det er jo ikke en iPhone

Anmeldelse:

Kan HTC Desire HD leve op til HTC Desire?

Det er klart at HTC Desire HD har flere funktioner end den gamle HTC Desire, men den gamle Desire var noget helt nyt, den ændret hele smartphone markedet, fordi den lavede en ‘Super smartphone’ kategori, før HTC Desire var den eneste Super Smartphone (ifølge pris i hvertfald) iPhone, nu har alle producenterne en Super mobil. Så, Nej, HTC Desire HD ændre ikke så meget, det er dog en god efterfølger til den første Desire, med bedre specs samt en masse rettelser af fejl. Så har de lavet nogle nye, men det kommer senere :)

Lydindstillinger, det er ikke tit jeg taler om lyd fra smartphones, fordi lyden som regl er dårligere end mine øre kan holde til, men denne gang er det noget andet.

HTC Desire HD har både ‘Dolby Mobile’ og ‘SRS sound enhancement‘ jeg er ikke sikker på, hvad det sidste er, men den første ‘Dolby Mobile lydprofil’ er intersant, jeg kan lover dig, hvis du går op i lyd og har et ordentligt headset, så vil du aldrig vælge andet end den indstilling, den givet et helt andet lydbillede, bassen er præcis, men vasker ikke nogen af de andre toner ud, det er perfekt, det er vildt at de har indstillet profilen, så den passer så godt, men igen jeg er måske bare heldig? Lyden fra højtaleren er dog stadig noget lort.

Jaja, jeg har kun testet det med mit headset, mit er et Sennheiser.

Skærmen er en 4,3″ LCD, ikke OLED, nej helt normal gammel LCD, den er lysstærk nok til en solskindsdag, den ser fed ud, men farverne er ikke ligeså fede som andre Super Smartphone med OLED, til gengæld er lysstyrken til at leve med. Den gamle Desire har også fået skiftet OLED skærmen ud med en LCD.

HTC Sense er vildt sejt! Du kan låse din telefon, sende beskeder til og fra telefonen, se alle dine beskeder, se opkald, se dine kontakt personer.

HTC Sense ved bare ikke, hvor min telefon er, ellers er den meget overbevist om, at den er i punktet 0,0 ud for afrikas kyst. Se billede serien neden for.

Byggekvalitet?

HTC Desire HD er lavet af glas og aluminium, unibody aluminium, alle lover er lavet af plastik.

Den test model jeg har fået er en måned gammel, og meget medtaget, de plastik dækker, som skjuler batteriet, sim og SD kortet glider af hele tiden, dette kan også tydeligt ses på billederne, men hvordan tror du din nye HTC Desire HD ser ud, 10. gang du åbner til simkortet, jeg gætter på ligesom denne, jeg er ikke imponeret.

Det er en kæmpe design fejl, men vi får at se, der går jo lidt tid før folk oplever det.

En kammerat opgraderet fra en HTC Desire til denne, da han skulle overføre alle sine sms’er og sin browser historie, kunne den ikke, fordi “HTC Desire HD ikke under støtter dette”, det var en lille sjov ting.

Kameraet er 8 mPix, du skal ikke forvente noget af det, fordi det levere ikke, Men sådan er alle mobiltelefoner, den optager video i 720p og de 2 flashs er gode nok til det mest almindelige. Hvis du vil have en ordentlig kameramobil skal du købe en Nokia N8, se min anmeldelse senere.

Hastigheden i HTC Desire HD er genial, telefonen føles som den hurtigste Android telefon jeg nogen sinde har prøvet, selv om den har en dårligere processor end Samsung Galaxy S.

Batteritiden er en joke, igen! Jeg havde forventet mere, men HTC Desire HD har en enkelt dags batteritid. Når du laver rigtigt meget, så har den ikke en dag. Jeg lavede en lille test: Klokken 8 tog jeg den ud af opladeren, jeg talte i telefon i 1 time, tog billeder i en halv og hentede mails, HTC Desire HD var tom klokken 18, samme dag. *Jeg har en Test model, der er blevet mishandlet meget.

Du skal have denne telefon med det bedste mobildatanet, derfor skal du vælge 3.

På trods af fejlende mener jeg, at dette er den bedste telefon på markedet idag, til nørder, der vil lidt mere :)

Stjerner:

4,8 ud af 6

Jeg har forresten lånt denne telefon af 3, sikke søde de er.

Læs mere om HTC Desire HD og se flere priser her


3 Comments

 1. Jeg har selv købt en HTC desire HD, og havde før en HTC Desire.

  Jeg elsker den nye og større skærm det er super fedt, og det har kunne lade sig gøre uden at gøre ydremålene på telefonen større. Jeg tror ikke jeg kan mærke forskel på om det er en desire eller desire HD jeg har i lommen.

  telefonen er bedre at skrive beskeder på pga. den større skærm og at den har fået seperate åøæ-knapper. Nice!

  Tilgengæld har der været en del fejl som har irreterret mig:
  1. HTC sence (online delen) har virket rigtigt dårligt. Jeg tror det virker nu, men HTC likes virker stadig ikke.
  2. Jeg kan ikke finde ud af at slå rystelserne fra tastaturet, det kunne jeg på desire.
  3. Volume ‘rokkeren’ er en dårlig knap – der er ikke nok feedback.
  4. Det er fedt at den er i alluminium, men den bløde plasik bagside på desire gjorde at man havde bedre fat på telefonen. Jeg er bange for at tabe desire HD.
  5. De der plastik skalder som holder sim, bateri og micro SD inde har utroligt dårlig fit i forhold til resten af alu-karossen:)

  Dog synes jeg stadig det er en feddeste telefon du kan få. Elsker den større skærm :)!

 2. Hvis nogle har problemer med lag på deres HTC desire HD så er der et meget interessant tip på dette site:
  Basalt set skal du bare slå USB debugging til og så har du en lagfree telefon ! – Det virkerede for mig :)

 3. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Jeg oplevede ikke dette problem.

  Men hvis du siger det virker så, tror jeg på det :)