ForSejt.dk

De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Foto, reklame

Køretur med en Ok1 segway

OK1 Segway-6Jeg fik lov til at teste OK1 segway’s segways i 2 timer i København i går, og jeg hyggede mig meget. jeg var der inde med min kæreste og det var vel nærmest romantisk, selv om jeg ikke rigtigt ved hvad de indebære.
De andre på Segway køre med guide, i en lang række og ser hele københavn – Sådan skal det ikke være OK1 udlejer dig en segway også kan du køre hvor hen du vil, der er ikke nogen som holder øje med dine håndtegn, om du køre på stranden, og du bestemmer helt selv, hvor du vil hen. Det eneste dårlige er at du skal gennemgå et kursus i at køre segway, som måske var lidt overflødigt – for de fleste, jeg mener det er bare en cykel :)
Du kan se deres side og bestille her Lej segway af OK1 du kan også finde deres facebook side her.

Deres priser er her:

Hvis du siger du kommer her fra får du nok også 15% rabat oven i.

Timer 1 timer 2 timer
1 person 400kr 700kr
2 personer 500kr 900kr

Galleri


OK1 Segway-12De lejer ud fra rådhuspladsen i København, og kun der fra – det gør det vel også mere enkelt :) Det er lige i centrum af københavn og tæt på alt hvad du gerne vil se i København – langelinje, nørrebro, vesterbro, strøget, folketinget, kronborg og amager? (nej, vel).

En segway er ca i cykel, så den skal køre på cykelstigen – men det betyder ikke at man ikke kan tage den op af strøget eller ind i magasin eller ikea :) Det ville sikkert være super sjovt :)

Jeg selv kørete en tur til mit gamle område på vesterbro også derfra over cykel broen bag fisketovet til amager og det nye sted jeg skal flytte hen lige om lidt, det var superhyggeligt i alt solskindet.

Jeg ville gerne have lavet en video, men det er altså for forskrækkende at optage video mens man står på sådan en dræber maskine.

Theme by Anders Norén