De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Mobil, mp3, Video

miiego NVi1 headset anmeldelse

Jeg er igang med at anmelde dette headset. og vil lige sige at det headset jeg i forvejen har, er nok de bedste i branchen, til lige den musik jeg lytter til, jeg er meget sær omkring musik kvalitet normalt og forventer det bedste af mine høretelefoner – kommer du fra et iPhone/iPod headset(eller tilsvarende) vil du aldrig have nogen problemer med Miiego NVi1 uanset din musik.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=QztXqRGLOe4

Hvad synes jeg mere om det:

Når du åbner pakken finder du headsettet, Miiego NVi1, et normalt USB stik, til opladning og en engelsk og dansk manual. Heldigvis behøver du ikke manualen, fordi headsettet er let at sætte op; man holder knappen for at tænde og slukke og holder den længere for at tilslutte til en enhed, dette er helt normalt for bluetooth headset.

Det første jeg lade mærke til var, at manualen bad mig om at lade batteriet helt op første gang, 2,5t – og at Miiego Nvi1 kommer med et helt tømt batteri, det betyder måske ikke så meget for dig, men teknisk betyder det at det ikke er et litium batteri men et nikkel batteri som er i miiego NVi1, altså et gammelt batteri, de har mange problemer med holdbarhed – jeg ved ikke om det er et problem på et så lavt forbrugende enhed, det mener Miiego tydeligvis ikke. Det er selv om Miiego skrive noget andet på pakken … Måske tager jeg bare fejl men der virker underligt at man skal behandle sig Litium batteri som et Nikkelbatteri – og meget underligt at Miiego også selv gør det(Litium batteriet har meget dårligt af at ligge uden strøm).

Byggekvaliteten og designet er fint, det har bløde kanter, forholdvis gode byggemartialer og vejer ikke meget. Designet er fint, det er let at have på og man får ikke ondt i ørerne ved længere brug. De isolere slet ikke imod udfra kommende lyd hvilket godt kan være et problem, i toget er 80% lydstyrke maks, for folk omkring dig ikke kan høre det. Alt i alt virker det ikke som de lige går i stykker – men Jeg havde forventede mere – 700kr er meget for et headset, også selv om det er Bluetooth. Jeg fortalte i videoen om samlinger, men jeg har ombestemt mig, det er fint, kun fint.

Er knapperne til at vende sig til? ja, det tog 10min de sidder godt, men er lidt flade og mangler lidt feedback – det er rart at ‘lyde’ fortæller dig når du har nået maksimum lydstyrke i headsettet.

Opkald?

Det handler om at råde så højt som muligt, fordi mikrofonen er ubrugelig – både ude og hjemme. Godt din telefon har en mikrofon selv.

Lydkvaliteten

Lydkvaliteten er god, faktisk er det udemærket, det kommer som ved alle headset an på hvilken slags musik du lytter til.

Dette headset er til Soft Rock, Rock, pop, soft pop osv. Så længe der ikke er for stor detalje i Bassen er det i orden. Red Hot chilli peppers og Muse blvier ødelagt på headsettet mens Regina Spektor og Jason Mraz aldrig har lyt bedre.

Lydkvaliteten er god – bassen er ikke.

700kr headset? nej, det synes jeg ikke. Det er for dyrt.

Du kan købe dem her: Mieego NVi1

Jeg ville have sagt noget om at kassen er ikke bygget godt – men det er virkelig lige meget…

Jeg har iøvigt fået dette headset af miiego!

10 Comments

 1. Det hvide ser ellers meget fedt ud.
  En skam det ikke er bedre batterier og tale kvalitet.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Ja – jeg tror man skal anskaffe sig et motorola S9 i stedet for – det er noget billigere kan det samme :)
   Jeg forventer at Miiego skriver til mig at batteriet faktisk er et Litium batteri – så kan jeg ændre teksten til at “de mishandler batteriet allerede før det kommer ud af pakken” :)

   Det må vise sig.

 2. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Jeg fik denne mail fra firmaet som laver Miiego headsettet:

  Hej Anders,

  Beklager meget vores sene tilbagemelding (som du også efterlyser i din blog).

  Først og fremmest vil jeg gerne præcisere, at vores headset, Nvi1, naturligvis har et lithium batteri indbygget.
  Det er af typen: “Lithium ion 3.7V. Model: 452626”. Bl.a. derfor kan headsettet også køre meget langt på en opladning. Men du har ret i, at det måske kan misforstås lidt i manualen, når vi foreslår, at man skal lade det helt op inden brug. Det vil vi få rettet i næste manualudgave.

  Fokus på vores produkter er på design og funktionalitet. Smag (for design) er jo en subjektiv størrelse, men ved Nvi1 headsettet føler vi, at vi har fundet et anderledes, elegant og tidløst udtryk på vores headset, som ellers ofte kan have tendens til at være ganske “tunge” i udseende.

  Det, vi ellers ønsker at fremhæve ved vores produkt, er features, som vi også bruger i al vores marketingmateriale. Det er naturligvis, at det er trådløst, så man slipper for at bøvle med ledninger, når man bruger det. Det synes vi adskiller sig væsentligt fra mange øvrige aktører og produkter på markedet. Og i øvrigt er det så perfekt til brug med f.eks. Smartphones/iPhones eller Ipads med Bluetooth.

  Selvom det er trådløst, får man stadig en rigtig god lydoplevelse (stereo), som til fulde dækker de fleste menneskers almindelige behov for at høre god musik. Når det er sagt, vil jeg også sige, at søger man et headset alene pga. lydkvalitet, skal man ikke vælge vores, og man skal så nok slet ikke vælge et trådløst headset. Desuden findes der netop også de mere “tunge” modeller, som indkapsler øret. Det giver dog også et helt andet “look”. Så sådan set føler vi egentlig ikke, at vi er i konkurrence med trådede hovedtelefoner, for du kan ikke helt sammenligne dem på funktionalitet og lyd.

  Tak fordi du tog dig tid til at kigge på vores produkt, og du er meget velkommen til at kontakte mig, såfremt du måtte have yderligere spørgsmål eller kommentarer.

 3. Nikolaj

  Hej Anders,

  Meget sjovt du lige nævner at 350 ville være en ok pris.
  Den er til salg for 350 på dagenstilbud.dk
  http://dagensbedstetilbud.dk/campaigns/single/4960

 4. Lars Persson

  Kære Anders!

  Tak for en god anmeldelse.
  Hvilket headset er “det bedste i branchen”?

  Tak!

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Jeg er overbevist om at mit iMage s4i er det bedste, til rock og pop.
   Headsettet er til iPhone, det som hedder s4 er et normalt headset uden mic.

   Jeg vælger kun efter den bedste lyd.

 5. Marie Bohl

  Har nu haft disse trådløse Nvi1 Miiego hovedtelefoner i nogle uger. Jeg må indrømme, at jeg var lidt spændt på at have købt dem, da det først var efter jeg havde bestilt dem, at jeg læste din anmeldelse.

  MEN nu har jeg dem, og jeg er rigtig rigtig glad for dem, og bruger dem hver eneste gang når jeg skal ud ad døren (de har lang batteritid!). Det er SÅ utrolig dejligt, at de er trådløse, så man slipper for ledningerne. Før brugte jeg mine gamle in-ear hovedtelefoner (med ledning), og her kom jeg tit til at lyne lynlåsen i jakken op i ledningen. Plus jeg er vild med designet.

  Lydkvaliteten synes jeg også er god, selvom jeg selvfølgelig ikke er nogen ”lydekspert”. Jeg hører rigtig meget musik (mest radio og pop) og jeg synes de spiller rigtig fint. Man kan godt høre at det er stereo lyd, for den spiller de forskellige detaljer i hvert øre afhængig af musikken, så det synes jeg er en fed detalje.

  Det var rigtig nemt at få dem koblet sammen med min telefon (iphone 4s) med bluetooth. Jeg bruger dem hver dag i bussen til at høre musik, når jeg er på vej til skole, og der er to af mine veninder som også er helt vilde med dem. Jeg bruger dem dog ikke så meget til at tale i telefon med.

  Jeg har også fået dem koblet sammen med min bærbare computer, fordi jeg har købt en lille bluetooth usb dongle. Det virker også rigtig fint at høre musik derfra. Min far har også koblet dem til sin Ipad, og det virkede også uden problemer. Så kan man se film eller bare bevæge sig rundt uden at tænke på ledninger.

  Så alt i alt er jeg meget glad for dem, og kan sagtens anbefale dem til andre.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Ja det er mega fedt at de er trådløse, jeg er selv faldet for det et par gange før, min musik smag er bare ikke til det. Det er godt du høre POP det er de også vildt gode til, min Far har mine, hans musik smag er også perfekt til dem og han er også super glad for dem.

   Man kan ikke tale i telefon i dem :D

   Du gav 450kr ik? Det er også en fin pris.

 6. Erik Hansen

  Kan jeg købe nye skumgummipuder til min Miiego Nvi1 trådløse hovedtelefon