De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware

Nas Servere

Nas servere er en harddisk på netværket, her ligger alle dine videoer, musik, billeder og din backup.

Men er en NAS server ikke bare en meget dyrere ekstern harddisk, med et netværksstik?

Til højre ser du min Qnap Nas server, På min playstation 3.

En Nas server er nemlig ikke bare en ekstern harddisk, En Nas server er en hel computer, med ram og processor, det betyder at den kan mange af de ting din energikrævende com

puter også kan, fx kan næsten alle Nas servere downloade torrents, eller for os heldige rapidshare filer, så slipper du for at have din 350W computer til, at stå hele natten :)

Den er også mega god til at streame film, dog skal man regne med, at et trådløst netværk aldrig er godt nok, heller ikke 11n med den bedste router, ja jeg har prøvet :)

Men der er meget forskel på de forskellige NAS servere, priser er fra lidt over 1500 til 5000 for noget, som ligner hinanden, og der er en mening med det, en Nas server kan være mange ting, lige fra Apple timecapsule med en overførselshastighed på 12,9mb/s til en Synology DS109+ der kan overføre med 60 mb/s, begge er Nas servere med 1 disk, og næsten samme pris.

Men hvordan finder man den rigtige ? Smallnetbuilder.com, Her kan du se hastigheder på NAS servere, routere og andre ting der har med netværk at gøre. prøv det.

4 Comments

 1. Comment by post author

  admin

  Den Nas server jeg har er en QNap ts-219p. Men jeg havde valgt Synology i dag, de er hurtigere, lidt billigere, også er der TimeMachine og rapidshare -software standart med.
  Her kan du finde den rigtige til dig:
  http://www.edbpriser.dk/Search/Products.aspx?q=Synology&s=popularity&cpath=&qt=Fql&nf=manufacturer%3aSynology%5bMultiValSep%5d§specifictaxonomy%3a%5eComputer%7c1%2fLagringsserver%7c305%24

 2. Hvorfor ville du vælge en synology i dag.
  TimeMachine og rapidshare er også standard på qnap i dag og de understøtter enda, ipv4 og ipv6 samtidg, samt SCSI target og meget mere.

  Qnap er en fed server

  http://gs-web.dk/blog/tag/nas-server/

 3. Qnap understøtter ikke rapidshare på mac.
  Timemachine understøttes bedre af Synology.

  Man skal ikke ligge og rode ved SCSI osv.

  Det ville være lettere hvis den bare kunde standard ligesom Synology.

 4. I came across your website, i think your blog is cool, keep working !

1 Pingback

 1. Yahoo News