De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, Mobil

Nokia USB oplade DC-16

Da jeg lånte en Lumia 800+900 fik jeg denne lille ting med, som slet ikke ligner en dildo, det er et batteri, med 2200MAh, det er rimelig godt for en så lille enhed; fx en Lumia 800, iPhone4 eller 4s’s batteri er på lidt over 1400MHh mens Lumia 900’s er på lidt over 1800MAh. Altså kan dette stik, ikke dildo, lade ihvertfald en telefon op.

batteriet bliver opladt med et normalt USB stik, fra din computer eller din vægoplader, for at få strøm ud af den er der et rigtigt USB port, som virker til næsten alle telefoner. Den virkede fint med min iPhone, og selvfølgelig også godt til begge Lumia telefonerne.

Batteriet hedder: Nokia Europe – Nokia Universal Portable USB Charger DC16 og du kan købe den billigst muligt her, den koster ca. 240kr i forskellige farver.

Hvad skal man så bruge sådan en til? Når jeg er ude kan jeg ligeså godt have en oplader med, og min computer har mere end rigeligt batteri til at oplade min telefon også…. Håber ikke dette var for kedeligt … Undskyld.