De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil, Software

PhotoShop til IPhone

Photoshop til IPhone??? Photoshop til IPhone gratis??? Men hvad kan et gratis Photoshop telefon program?

Jeg vil lige sige, at jeg tester på en IPhone 3GS, så din oplevelse er måske anderledes hvis du bruger en anden:)

Jeg har valgt Simon til at teste programmet, som du måske kan se.

Man vælger et billede, som er tager på telefonen eller et, der ligger på computeren, så crop’er, flip’er eller roter’er billedet, alt sammen med et swip med fingeren.

Nu i næste fane kan man vælge eksponeringen, som er det vigtigeste værktøj, man overhoved kan have, det virker godt, alt man skal gøre er, at flytte fingeren fra højre til venstre for, at sætte eksponeringen ned, som du kan se jeg har gjort.

Nu i næste fane kan man vælge eksponeringen, som er

det vigtigeste værktøj, man overhoved kan have, det virker godt, alt man skal gøre er, at flytte fingeren fra højre til venstre for, at sætte eksponeringen ned, som du kan se jeg har gjort. Jeg har også gjort billedet sort & hvid, i en anden funktion.

Jeg holder mig fra næste fane, det har med forkus at gøre, her vil jeg ikke blande mig i mit Canon digitale spejlrefleks kamera’s indstillinger. Næste fane er specielle effekter, de er meget sjove, at lege med, men jeg holder mig fra dem denne gang.

Det endelig resultat kan du se til højre.

Neden under kan du se den officelle video fra Adobe.

Photoshop er i øjeblikket ikke i den danske ITunes store, Jeg fandt den i den amerikanske, hvis du skal bruge en

amerikansk ituneskonto, kan du læse den foregående historie.

Jeg har læst priser fra $1 til $2, men jeg gav ikke noget for min kopi.

Photoshop til IPhone kan klart anbefales, men det er ikke det samme som Photoshop til PC.