De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil, Software

Prey antityveri sky software

Jeg har skrevet om Prey før, men nu gennemgår jeg alle funktionerne, en efter en, så du kan se hvorfor du skal installere dette software allerede nu! Jeg får intet ud af dette, bare så du ved det :)

Hvad er Prey?

Prey er et software der sikre din computer, mobiltelefon eller tablet imod tyveri. Så enkelt er det.
Prey har en masse seje funktioner som vil hjælpe dig den dag det går galt, og din computer bliver stålet.

Hvad gør Prey?

Prey er et sky software, så interfacet er på deres hjemmeside, der ligger et lille software på ens computer, softwaret er så lillet at du slet ikke lægger mærke til det, der er ingen ikoner eller andre indstillinger på computeren, alle indstillinger bliver indstillet på deres hjemmeside.

Hvad kan Prey?

Her bliver det intersant, prey har nemlig en masse funktioner, som er virkelig smarte.
Når du computer/mobiltelefon eller Tablet bliver stålet, går du på nettet, her slår du “Missing” til, efter dette bliver computeren kontaktet, af prey servere, første gang den får internet, og gør hvad du gerne vil have.
Du kan sætte en alarm til, en adgangskode til eller låse computeren helt.
Og igennem GPS eller Wifi sender computeren sin position til nettet, og logger positionen så du kan se hvor din computer er på vej hen.
Computeren tager også screenshots og billeder med webcam’et så du kan se tyven, og hvad han/hun laver på din computer. Du kan også se hvilke filer der bliver ændret.

Hvad koster Prey?

De første 3 computere/mobiltelefoner eller tablets er gratis’e, efter det koster det en smule på abonnementsform.

Problemer med Prey?

Hvorfor skulle tyven slå internet til, på din computer ? Det er lidt et problem, at bærbare computere ikke har indbygget data forbindelse ligesom telefoner. Prey siger de sørger for at din computer automatisk tilslutter sig til alle åbne netværk på sin vej, jeg ved ikke om det er nok.
Der er ikke et software til iPhone, kun linux, Windows, Mac og Android.

Som de selv siger: ‘Get it while it’s hother på prey hjemmesiden

Se denne video