De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Samsung Galaxy Nexus “Google nexus Prime” er udkommet

Googles neste udvikler telefon er udkommet, det er den der har med Android 4 af gøre, altså Android Ice Cream Sandwich.

Telefonen har en Dual core 1,2 GHz processor, den har en 4,65″ skræm med en opløsning på HD(1280x720p), det er det samme som mit TV, Så kommer telefonen med 16GB/32GB hukommelse + MicroSD, 5mPix kamera med 1080p videooptagelse også et kamera på fronten, selvfølgelig er der også NFC og batteriet er kæmpe(som telefonen) på 1750 mAh.

Telefonen har næsten samme pixel densitet som en iPhone 4, 330ppi, Google Galaxy Nexus har en pixel densitet på hehe 316ppi hvilket er mega fedt, det er faktisk det eneste som Hardware mæssigt er det fedeste ved iPhone.

Først og fremmest var presse-tingen for at vise Ice Cream Sandwich frem, og Ice Cream Sandwich blev vist frem, der kommer en artikel senere om det.

 

PRESSEMEDDELSEN

Verdenspremiere på Android 4.0:
Samsung og Google præsenterer Galaxy Nexus

Galaxy Nexus er verdens første smartphone med Googles operativsystem Android 4.0. Det er nu anden gang, at Samsung og Google samarbejder om en ny touchmobil. Med det nye operativsystem kan du blandt andet overføre filer mellem to Galaxy Nexus telefoner ved at holde telefonernes bagsider mod hinanden.

 

I starten af 2011 kom Samsungs og Googles første smartphone Nexus S på gaden. Nu har Google igen valgt Samsung som samarbejdspartner og tager udviklingen af Android-mobiler et skridt videre.

 

Med Googles nye operativsystem Android 4.0 i Galaxy Nexus får du en smartphone med masse smarte features. Du kan fx overføre dine yndlingsfilm fra YouTube, dele apps eller interessante websites mellem din egen og vennernes Galaxy Nexus smartphones. Det eneste du skal gøre er at holde telefonernes bagsider mod hinanden, hvorefter filerne overføres til den anden mobil via NFC (Near Field Communication). Du kan desuden låse mobilen op ved at vise den dit ansigt. Galaxy Nexus genkender dit ansigt, så du slipper for at huske på alverdens koder for at åbne din mobil.

 

Ny brugergrænseflade giver større skærm

Den nye brugergrænseflade i Android 4.0 gør, at alle fysiske knapper på Galaxy Nexus’ forside, fx knappen til hjemmeskærmen, er blevet erstattet af ikoner på skærmen. Det betyder, at skærmen har fået en størrelse på hele 4,65 tommer uden at selve mobilen er blevet markant større. Med den nye brugergrænseflade kan du også nemt navigere mellem dine åbne programmer ved hjælp af en smart task manager. Desuden kan du med Galaxy Nexus dele dit mobile bredbånd med vennerne. Galaxy Nexus er nemlig udstyret med et indbygget hot spot, som gør, at telefonen også kan fungere som en mobil router.

 

Galaxy Nexus er som forgængeren Nexus S holdt i et blødt og kurvet design med en rillet bagside, der gør at mobilen ligger godt i hånden, uanset om du taler i telefonen eller surfer på internettet. Udover en større skærm med en lysstærk HD Super-AMOLED teknologi er Galaxy Nexus udstyret med en kraftfuld DualCore processor på 1,2 GHz og en downloadhastighed på 21 megabit pr. sekund. Det betyder at du fx kan høre musik, mens du sms’er eller ser billeder uden at det påvirker mobilens ydeevne.

 

Fakta: Galaxy Nexus er en smart touchmobil med en 4,65 tommer HD Super-AMOLED skærm (1280×720 pixels).
Størrelse: 135,5 x 67,94 x 8,94 millimeter, 135 gram. Operativsystemet Android 4.0 (Ice Cream Sandwich),
1,2-gigahertz processor med Dual Core, 16 gigabyte hukommelse. Kamera på forsiden på 1,3 megapixels til videosamtale eller videooptagelse i 1080p, kamera på bagsiden på fem megapixels med autofokus og LED blitz. Understøtter NFC. Mobilt bredbånd med understøttelse af HSPA+ 21 megabit per sekund samt HSUPA med understøttelse af 5,76 megabit per sekund 850/900/1900/1700/2100, EDGE/GPRS 850/900/1800/1900, hot spot for op til otte andre enheder via WiFi. Understøtter Bluetooth 3.0, WiFi 802.11 a/b/g/n, USB 2.0. Batteri: Li-on 1750 mAh. I butikkerne i slutningen af november. Vejledende udsalgspris ved lancering: 4.400 kroner.

4 Comments

  1. We wants it, we needs it. Must have the precious ;-)