De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil, PC

Vind et Skin fra Coolskins.dk til din bærbare eller mobiltelefon

Coolskins.dk har givet mig 3 skins fra deres webshop, det du ser her er det jeg selv valgte, de 2 andre skal jeg give væk.

Det ser vildt godt ud ikke?

Når du bestiller et skin, så går der 5-7 dage før du får det, det er lidt langt tid, jeg fik mit her i dag, og det var en glædelig overraskelse, fx er der skåret et hul til Apple ikonet på bagsiden, det har jeg ikke oplevet før på mine MacBook skins.

ja, jeg har prøvet, at have sådan et før.

Det er dog lidt svært, at sætte det rigtigt på, fordi midten skal passe med Apple ikonet, jeg kunne godt have tænkt mig et værktøj, der gjorde det lettere.

De andre steder jeg har brugt, har heller ikke givet noget hjælp.

Du kan se alle Macbook cover her, men Coolskins har også skins til alle andre bærbare computere, samt både iPhone’s og andre telefoner. Du kan selv angive din bærbar computers mål, hvis du ikke har en traditionnel størrelse.

For at få udskæringen til Apple ikonet, skal du vælge en MacBook /air/pro, som er prædefineret.

Hvis du vil have en lidt speciel bærbar, så et skin et let måde at gøre det på.

Vind et cover selv!

Du kan selv vælge imellem alle Coolskins.dk produkter!

Deltag i konkurrencen ved at invitere folk til min Facebook side, og skriv en kommentar om at du har gjort det, jo flere du invitere jo større er din mulighed for at vinde.

2 Comments

  1. så har jeg inviteret venner til siden : )