De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Lyd, Mobil, reklame, Tablet

Sony MDR-10 gives væk

MDR-10R_Groupshot-600_0-7137Jeg har fået et sejt professionelt Sony headset, det hedder MDR-10, det billigste sted på nettet jeg kan finde koster det 1300kr – modellen er forholdvis ny.

Hvis du er interesseret i at vinde det, skal du gøre mig opmærksom på at du gerne vil være med. Det kan du gøre på twitter, facebook eller her på siden, der er ikke mulighed for at være med flere gange, men du må gerne dele den med dine venner, dette er heller ikke et krav.

Jeg skriver alle ind i et excel dokument og finde en tilfældig vinder, denne vinder kontakter jeg via facebook, email eller hvilken end forbindelse jeg har fået, hvis jeg ikke får svar inden for 24 timer, finder jeg en ny.

Jeg vil helst ikke have en like-konkurrence igang, så lad vær med at inviter folk som kun er interesseret i at vinde noget, og ikke ville bruge headsettet selv. De konkurrencer er der for mange af i forvejen.

1 stk Sony MDR-10 gives væk! “Konkurrencen” løber 3 uger til Fredag den 8. nov.

Lidt om Sony mdr-10:

Headsettet kommer med en mikrofon med betjening, som passer til Apple enheder, skrue op/ned, play/pause også kan man skifte til næste sang eller forrige ved at dobbelt og triple trykke. Der er også mange android telefoner som bruger samme system, her virker de også.

Sony er kendt for deres lydkvalitet, det er praktisk talt Sony som laver alle højtalere hvad end der står på højtalerne. Selvfølgelig laver de mange højtalere i dårlig kvalitet, pga pris, men sony laver også mange highend højtalere systemer, til både dem selv og andre. Dette headset skulle gerne være et eksempel på hvordan sony klare sig, når de klare sig så godt som muligt. Selv om jeg ikke har prøvet dem selv kan jeg godt garantere for lydkvaliteten, bare ved at læse de andre anmeldelser på nettet. Jeg ville i hvert fald gerne have et :)

Sony MDR-10 er såkaldte overear, altså de sidder over øret, det gør man for at holde mest muligt lyd ude, så du ikke bliver forstyret når du høre musik, dette er passiv støjreducering.

  • Lækker Sony hardware, med Sony lyd.
  • Det skulle have fed bas (40mm dirver).
  • Frekvensområde fra 5Hz – 40.000Hz.
  • Ledningen er 1,2meter og hele headsettet vejer 165g.
  • Betjening og mikrofon til iPhone, iPad eller macbook’s.
  • Isolerende puder, passiv støjreducering.