De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Lyd

Sony MDR10RBT trådløst headset anmeldelse

Sony MDR10RBT-2Jeg har testet Sony MDR10RBT i et stykke tid nu – og her er hvad jeg synes om det.

Jeg skiftede til et bluetooth headset igen, fordi jeg endnu engang ødelagde mit headset med ledning, det var Image s4i II, som ellers burde holde virkeligt godt – jeg kan åbenbart ikke passe ordentligt på headset med kabler – så nu er det trådløst hele vejen.

Jeg har haft 8 eller 9 forskellige Image’s igennem de sidste par år.

Anmeldelsen

Jeg har brugt MDR10RBT dagligt i over en måned, både til og fra arbejde på min cykel men også foran både min arbejdets computer og min hjemme computer. Forbindelserne fungere fint både til Mac, PC og iPhone. MDR10RBT er nok ikke det ideale headset at bruge til cykelturen men det virker og holder både mine øre varme samtidig med at de holder baggrundstøjen helt fint ude.

Sony MDR10RBT-5Byggekvaliteten er som den altid er på overear headset, fordi luft er en af de største faktorer i lyd-kvalitet, så skal alle overear headset have meget luft omkring højtalerne – det betyder at designet bliver flimsy – også er plastik også rigtigt godt til højtalere fordi det ikke stopper vibrationer – så dette headset er selvfølgelig også lavet af plastik – ergo bliver byggekvaliteten aldrig den samme som en highend telefon eller en macbook – men når dette er sagt er der intet på MDR10RBT som er dårligt eller billigt samlet, alt sidder fast og det virker som om det vil holde så længde din iPhone understøtter denne version af bluetooth. Jeg kan ikke sige det samme om det estuff bliss jeg testede.

Lydkvaliteten

Lydkvaliteten er god, ikke genial men god. bassen er fin, lidt tilbage trukket, som jeg godt kan lide den og mellemtonerne er også gode. Diskanten synes jeg er lidt tinede – især hvis man høre meget højt musik – det virker som om diskanten er i en tin dåse – det er svært at høre og man skal have den rigtige musik for at kunne høre det – men jeg kan, så må andre også kunne.

MDR10RBT er bedst til min slags musik, rock, pop og lidt dub.

Du kan spille meget højt med MDR10RBT, og det er bestemt ikke noget problem.

MDR10RBT er klart det bedste bluetooth headset jeg har prøvet, jeg testede for et stykke tid siden Estuff bliss og de kan intet i forhold til MDR10RBT – det virker som en billig kina kopi i forhold til.

Den trådløse Bluetooth forbindelse

Sony MDR10RBT-3Den fungere fint, bluetooth er efterhånden blevet så stabilt at der ikke er så meget at tale om.

Forbindelsen fungere fint når jeg cykler, der er intet tab på noget tidspunkt mens jeg har testet det – fra mine mac’s er forbindelsen endnu bedre, her kan jeg let gå 5-10m væk fra mac’en uden at lyden hverken hacker eller bliver dårligere – jeg har ikke længere end 10m at gå væk fra min mac. Det skal lige siges at igennem 2 bærende vægge i mit badeværelse virker forbindelsen ikke.

Når man tænder headsette forbinder den med det samme til min iPhone, inden for et par sek – det er så lidt besværligt hvis det var mac’en man gerne ville tilslutte, så skal man slå bluetooth fra på iPhonen også tilslutte fra mac’en,MDR10RBT kan godt være tilsluttet 2 enheder samtidig, men jeg ved ikke hvordan man skifter imellem dem – så det ender altid med at jeg skal slukke bt på en enhed.

Ergonomi og design

Sony MDR10RBT-6Headsettet er et så kaldt overear design, det vil sige at de sidder over ørende, headsettet vejer ikke meget af sin klasse, men MDR10RBT er ikke let vægts som et sæt earpods er – de fylder også en del når man pakker dem væk i den medfølgende taske – du skal have en meget stor jakkelomme for at have dem der.
MDR10RBT er hverken store eller klodsede, men med denne type headset, så fylder de bare lidt mere – hvilket er fint.

Knapperne er der på MDR10RBT er: En tænd/sluk, en op og ned i lydstyrke en play/pause frem og tilbage knap. knapperne er lidt usikre, de er lidt lettet at komme til at bruge – men det er endnu ikke sket for mig, tænd/sluk knappen er bundsolid den anden er ikke.

MDR10RBT har også et Mini jack stik og et microUSB kabel, begge kan bruges til at spille musik igennem, jeg har ikke prøvet hverken det ene eller andet.

MDR10RBT sidder komfortabelt på mine og andres øre, puderne er bløde og de isolere fint for baggrundsstøj, der er ikke noget aktivt isolering for baggrundsstøj, MDR10RBT er kun passivt isoleret. jeg kan ikke forestille mig at du kan have hverken for store eller for små øre til MDR10RBT. Jeg bliver først træt af at have dem på efter 3 timer i træk.

MDR10RBT sidder fint, de strammer ikke på mit hoved, og kan fint indstilles efter mit hoved.
En kammerat ud af 5 brokkede sig over at de sad stramt, men han har også et meget stort hår.

Batteritid

Batteritiden er fin, dvs du oplever ikke at MDR10RBT dør for strøm når du er ude, de 17 timers spilletid er mere en rigeligt – selv om det er svært at se hvor meget strøm der er tilbage på headsettet, har jeg endnu ikke oplevet at det løb tør. Det holder fint til hvad end du skal, så man oplader bare engang imellem.

Konklusion

MDR10RBT er et fedt headset, som er trådløst. Bluetooth besværlig gøre et headset som dette, du kan få et langt bedre et af slagsen for 999kr hvis du vælger et med ledning og det er meget lettere at have med at gøre fordi det ikke har chips og batterier osv.

Hvis jeg ikke var så sur på kabler, havde jeg klart anbefalet et med ledning i stedet for. Men MDR10RBT fungere rigtigt godt til mig.

Sony MDR10RBT
4
forsejt.dk