De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, Video

Tanker om Sony HDR PJ10E

Jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne give et tanker om min far’s nye digitale video kamera.

Det er et sony, så video og lyd kvaliteten er god, men menu systemet er til grin, også sådan føles kameraet også.

Her er mine tanker:

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Bnp7iWBdZ0k

2 Comments

 1. Det ville være rart hvis det du filmede var i fokus i mere end 15% af tiden. (Kan selfølgelig være at jeg ikke helt forstår, hvad det er der skal være i fokus – det kan jeg ikke udelukke). Hvis du ønsker af vise at dit kamera har manuel fokus, så lav endnu en video på youtube med det.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Jeg har lige lavet en video, hvor jeg viser den manuelle fokus fra mit kamera. Det er denne video.

   Det er svært at gøre optagelser af et kamera sexede, jeg har forsøgt her.