De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Software

Ubuntu 10.04 LTS

Den nyeste stabile Ubuntu 10.04 LTS er udkommet, Ja, der er sket meget, og mest på det visuelle plan.

Her er nogle af de nye funktioner:

Ubuntu går meget efter folk der lever deres liv i “Skyen”, et nyt software hedder: Ubuntu-one, det er ligesom Dropbox på mange måder, man får en mappe, som bliver synkroniseret med en server. Med UbuntuOne følger 2 gb gratis lagerplads. Man har adgang online fra en webbrowser eller på en anden Ubuntu computer. En windows client kommer snart, de siger til sommer:)

Rytmebox er musikafspilleren i Ubuntu, den virker med din iPod, du kan købe musik direkte fra et iTunes-like interface. Alt musikken kommer fra 7digital.com og er uden DRM eller nogen form for beskyttelse, hjemmesiden og tjenesten er lavet af uBuntu folk, det er her de regner med at tjene deres penge. uBuntuone mappen bliver brugt til at lager alt musikken, dvs. din musik er altid med dig overalt.

ubuntu er meget godt integreret med Socialmedia, øverst i højre hjørne er en “status opdaternings bar” her kan du fortælle om din madpakke, dine kæreste problemer eller noget helt 3.

Der følger også et lille program med som giver et godt interface til twitter, facebook og buzz så du aldrig er i tvivl om hvad dine venne tænker!

Du kan donwloade og prøve Linux Ubuntu her: linux ubuntu

Forresten siges det sådan: U-Bun-Tu

Hel og lykke, jeg tror det skal på min Netbook meget hurtigt!

1 Comment

  1. sts

    Heyy dude, can i post articles to your blog ? Let me know if you are interested