De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Artikler, Video

Unlocator anmeldelse

Unlocator 2Unlocator er en ny unotelly eller unblockus – de er bare danske og lidt billigere. Men indtil videre er de i beta og derfor gratis! Og jeg har fået at vide at de er gratis helt frem til 2014. Det er da rart.

Hvad skal man med en amerikansk internet identitet

Unlocator fungere ligesom de andre DNS systemer, man ændre bare sin DNS i netværksindstillinger.

En DNS server er hvad HTTP internettet er bygget op af, det er det system som sætter servere sammen med domæne navne – tydeligvis er det også her hvor man bestemmer hvor PC’er stammer fra. Derfor kan man bruge DNS til at ændre sin internet identitet. DNS er let fordi de er alle ens, hvis den fungere rigtigt sender den dig det rigtige sted hen, uanset om du vælger en DNS server i USA, Kina eller Danmark, det eneste serverens placering kan betyde er hvor langt tid responce der er på DNS forbindelsen. Unlocator lover at deres fremtidige system, selv finder hvilken server er tættest på, og derfor giver brugeren den bedste forbindelse, indtil videre skal du selv gøre det.

Man skal bruge en unblocker til at få adgang til udenlandske service, vi har fået netflix i Danmark, men ikke den fulde version, den amerikanske har mange gange flere titler – men der er også mange andre video servicer som er blokeret i Danmark fx Hulu, HBO, showtime, BBC, pandora, southparkstudios, COMEDY CENTRAL og mange mange flere.

Med i Unlocator, og de andre, får du også ucensureret internet, som sagt mange gange før er internettet i Danmark censureret, fordi blandt andet pirate bay er blokeret. Men hvis anti-censureren er det eneste du skal bruge, kan du ligeså godt bruge Google’s gratis Google DNS.

Du kan låse internettet op for med DNS her