De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Webservice

Unotelly DNS masking extreme


Jeg har tidligere skrevet om Unblock us; mange gange, fordi man med systemet kan se amerikansk Netflix, hulu plus, engelsk BBC iPlayer osv. uden at skulle bruge en VPN, som gør din internet forbindelse langsommere. Systemet Unblock us bruger er DNS, Jeg vil ikke komme ind på hvordan det fungere teknisk, men det virker fint.

Unotelly er et nyt system som kan det samme + lidt mere, også er de lidt billigere, hvilket kun kan være godt.

Dette DNS-system er sejt, fordi det ikke gør din internet forbindelse langsommere, også kan du bruge systemet på næsten alle enheder, din mobiltelefon, iPhone, Android eller windows Phone, dit TV, smart TV, din tablet, Android, Windows eller iPad og dine spille konsoller, ps3 eller Xbox 360, samt alle andre systemer som tilslutter sig internettet igennem et kabel eller trådløst.

Opsætningen er super nem, du skal ind i avanceret netværksindstillinger, og rette DNS adresserne til dem som er tættest på dig, det er ens på alle enheder. Du kan finde de nærmeste DNS servere her. Du skal kun ændre dette en enkelt gang, også virker det næste gang du genstarter computeren.

Hvis du er på 3g/LTE eller på et hotel, kan man nogen gange ikke ændre DNS serveren, derfor har Unotelly også en VPN server, den gør det muligt at bruge tjenesten alle steder, også selv om du ikke har mulighed for at ændre DNS serveren. Hvis du skal have VPN med skal du betale en enkelt $ mere – jeg ville aldrig bruge det.

Unotelly vs Unblock US

Forskellen er ikke vildt stor, men hvis systemet er billigere, skriver jeg gerne om det :) Jeg har længde synes at de $5 Unblock us er alt for meget, for noget som i virkeligheden bare er 2 PC’er som står et eller andet sted i england og USA, de $4 er også for meget, men det kan være at denne konkurrence betyder at priserne kommer ned på hvad de burde være, $1/12 per md.

Unotelly UnBlock US
Linux, Mac, Win, iOS, Android, TV, ps3, xbox Linux, Mac, Win, iOS, Android, TV, ps3, xbox
Netflix US, Netflix DK, Netflix UK, Netflix … Netflix US
BBC iPlayer BBC iPlayer
$3,99 (ved køb af et helt år) $4,99 (uden binding)
Prøv det gratis  Prøv det gratis