De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, Mobil

Vindmåler til din iPhone eller Android

Vaavud-andreas-2Jeg har nogen venner som har lavet denne lille seje bindmåler, de har lavet alt udviklingen, produceret rigtig mange prototyper, kodet både iPhone og Android app’en – det eneste de mangler er produktions omkostningerne, det er fx penge til deres støbe form, udviklingen af den(den kan meget let koster over 150k kr).

Men angående vind måleren, er den mega sej, den gør det muligt at måle vindhastigheden med din smartphone, når du skal ud og surfe, sejle, kitesurfe eller noget andet hvor dit udstyr afhænger af vinden.

Støt dem/køb noget her.

Den virker meget simplet, der sidder 2 små magneter i roteren, når den køre rundt fordi vinden tager fat i den, laver de et lille udslag i magnetfeltet, som din smartphones kompas kan opfange – de fleste smartphones har et kompas, og derfor kan de fange data fra vindmåleren uden at skulle bruge noget ekstra hardware.
Der er problemer med nogen smartphones, selvom de har kompasser, fx kan Sony’s Xperia Z ikke fange dataen let, fordi den har et kompas med en opdateringshastighed på kun 33HZ i stedet for det optimale 60Hz – Andreas’ ord.

Jeg har set den udviklet i årvis, den er gået fra at være et lille side projekt, som Andreas lavede i forbindelse med et DTU projekt, til det blev videre udviklet i forbindelse med et startup bootcamp også senere blev til en helt lille virksomhed. Jeg er lidt stolt over at det er gået så godt som det er. De har allerede fået over 60% af deres funding, og når den helt sikkert snart.

De mangler kun 8000 Pund, før projektet helt sikkert er en realitet, så du kan være med, og du kan endda også få en vindmåler ud af det.