De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC, Software

VLC er et skod mac program

Jeg har opdaget noget! Da jeg alligevel var igang med at lave min batteri test, video spilletid, fandt jeg ud af noget interessant. VLC er skod kodet, jeg har nu på 2 Mac computere testet både video batteritiden med Quicktime X og VLC, og der er meget forskel. De 2 PC’er var først min egen Macbook pro Retina og den anden min kærestes Macbook air 13 – begge gange var resultatet meget interessante.

Min Macbook pro Retina havde et problem med at vælge grafikkort, så her gav VLC næsten halvdelen af batteritiden, i forhold til samme film på Quicktime X. Macbook pro Retina har 4 timers video batterivideo med VLC eller 7 timer og 20 minuter med Quicktime X.

Testen på Macbook proen er ikke helt fair, fordi den viser mere hvor meget batteri grafikkortet bruger, til gengæld viser samme test på macbook air’en et bedre billed fordi pc’en kun har et enkelt grafikkort.

Jeg testede også video batteritiden på Macbook air’en, det er den nyeste med 13″ skærm, 4000HD grafikkort, 1,8GHz i5 processor og 8gb ram. Her var resultaterne også langt fra hinanden. Med VLC player fik PC’en en batteritid på 5 timer 11 minuter. Men med Quicktime; 7 timer og 39 minuter. Altså 32% dårligere batteritid, kun fordi man bruger et andet software.

Hvad forsøger jeg at sige?

Der er forskel på hvilket software du bruger :)