De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Windows phone 7 ?

Windows 7 i din telefon ?

Den 15. februar viste Microsoft for første gang deres nye “Windows 7 phone” operativ system frem.

ja, det ser godt ud, videoen fra windows kan man se på engadget-linket længere nede.

Hvad har de gjort ?

Interfacet er blevet meget kønnere, sortere og mere brugervendligt. På hjemmeskærmen(til venstre) kan man se at facebook, xbox live og twitter er bygge helt ind i operativsystemet, Det betyder, at man kan lave “status opdaterninger” hele tiden, hurra, men mere vigtigt kan man se alle sine “venner’s” kontakt information fra facebook, Ligesom på en palm pre eller palm pixi :)

Det virker som om Windows til mobiltelefoner endelig har mistet de små “OK” og “kryds” knapper, hvilket gør mine fingre brugbare brugbare. I presskonferencen fortalte Microsoft, at man ikke skulle skifte program for, at gøre noget andet, jeg forestiller mig, at de vil ligge alle programmer på hjemmeskærmen, ligesom Palm WebOS, men hvem ved ?

Microsoft har selvfølgelig også taget noget fra apple, ikke at det er en dårlig ting.

Windows 7 Phone er et helt nye operativsystem, det vil sige, at ingen gamle programmer kan kører på det. Måske er det fordi de gamle programmer ikke passer ind i det nye sorte tema:)

Microsoft vil selv bestemme hvilke telefoner, som skal have operativsystemet på sig, de har sat et minimum på processorhastighed og skærmstørelse.

Ingen flash, det er lidt underligt eftersom gamle Windows Mobile telefoner har flash support, men det kommer nok.

Windows kan endelig være med.

Jeg har lige set en HTC HD2 med Windows 7 Phone på … Så kan den da noget.

Kilde: Engadget