De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, Lyd

AirplayShop.dk giver et gavekort på 500kr.

Jeg har fået lov til at lave en konkurrence for siden cableman.dk, de giver jer 500kr til fri afbenyttelse i deres butik.

Butikken handler kun med AirPlay højtalere og enheder, fx kan du få en Airport express til kun 799kr ellers kan du købe den gamle Libratone Live til kun 5.000kr. Som de selv skriver: Så vil Airplayshop.dk sammen med Apple slippe lyden fri i hjemmet via airplay-teknologien, som er resultatet af en lang række muligheder med smartphones, tablets og streamingtjenester.

Smartphone erstatter stereoanlæg

Forbrugerne har gennem nogle år efterspurgt trådløse højttalere til smartphones, tablets og computere. Det seneste år er dette dog steget eksplosivt.
Cableman.dk har taget konsekvensen og åbnede i april i år en webshop, som udelukkende fokuserer på Apples AirPlay teknologi – det vil sige trådløs lyd fra iPod Touch, iPhone, iPad og computere.

Webshoppen har Danmarks største udvalg af AirPlay højtalere, og shoppen har stærke producenter repræsenteret som danske Libratone, Loewe, Klipsch og iHome.

Du kan finde deres Airplay højtalere her

Konkurrencen:

Hvis du vil være med i konkurrencen om de 500kr, skal du fortælle mig det på min facebook side, bare under dette indlæg.

Jeg godtager også twitter beskeder og kommentarer her på siden, men jeg vil hellere have folk på facebook :) Konkurrencen går til engang i næste uge.

6 Comments

  1. Jeg vil da gerne vinde :D!

  2. Jeg deltager da også gerne :-)

  3. Comment by post author

    Anders Bagnegaard

    Vinderen blev Cian O’Hare – som sikkert blever kontaktet af Airplayshop.dk