De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse

Anmeldelse af HTC desire

Jeg har anmeldt den nye HTC desire.

Denne telefon hedder også HTC nexus One engang i mellem, den eneste forskel er at HTC ligger software ind på deres egen version.

Specs:

3,7” OLED Skærm m. Multi-touch accelerometer.

Vægt på kun 135g

3,5mm minijack

microSD kort op til 32gb.

3G, GPS, 1000 MhZ processor(Snapdragon), Bluetooth, wifi, FM radio.

5 MPix kamera med autofokus og LED lys.

Android OS 2.1 (Eclair)

Kabinettet er lavet af gode martialer, skrid sikret, den føles godt.

Koster kun 3249 kr med telia, vil du have den med ordentligt net, 3, kan du få den til 399kr nederst på denne side.

+ og -‘er

+ Vildt hurtig, uden tvivl den bedste mobil oplevelse.

+ God skærm med gode farver, bedste på markedet.

+ Android 2.1, med HTC’s flotte tema ovenpå.

+ Meget billig.

– Dårlig batteritid

– Ikke nok lys fra skærmen.

Kvalitet er det vigtigste på en telefon, HTC Desire er en af de telefoner med bedst byggekvalitet jeg nogen sinde har set, HTC Desires byggekvalitet kan næsten sammenlignes med HTC Legends. Skærmen har en ridsesikret belægning, dog ikke ligeså hård som en iPhones, men god nok. Alt i alt er HTC Desire en fedeste telefon jeg nogen siden har prøvet!

Skærmen er 3,7” og lavet af OLED dioder, farverne vilde, kontrasten er så fed, sorte farver er helt sorte, fordi en OLED skærm kan slukke en diode helt. Skærmen er ikke ligeså lysstærk som min iPhones, det er et problem på Nyhavn en solrig sommer dag, ikke normalt.

Det er anden gang jeg prøver det nye Android 2.1, det virker som regl, systemet er fyldt med nye funktioner, funktioner som nu er standard er Twitter og facebook, de er ikke bare et program, som på iPhone, men bygget helt ind i operativsystemet.

Som nævnt i alle mine Android anmeldelser, så irritere mig stadig, at HTC og google laver samme programmer, fx har HTC Desire to mailprogrammer og to facebook programmer, de kan ‘næsten’ forskellige ting, men det er bare forvirrende, telefonen har tilmed også et program ved navn ‘friendfeed’ med Facebook & twitter bygget ind.

Jeg testede HTC Desire imod min iPhone 3Gs, i fx google maps, konklutionen er, at HTC Desire er en meget hurtigere telefon end min iPhone 3Gs, jeg lavede også en “speedtest” af internettet, på samme sted, på samme netværk, på samme tidspunkt, HTC Desire hentede over 50% mere data som min iPhone på samme tid, det er overraskende! Den snapdragon processor gør bestemt en forskel.

HTC Desire’s kamera er 5 mega pixel, har autofokus og blitz, det fungere som alle mobiltelefon kamera, dårligt, men ikke for dårligt, i lidt lys virker blitzen ca. 1,5 m væk.

Batteriet er ynkeligt, efter en normalt dag med normalt brug er der 40 % batteri tilbage, på en helt ny telefon med et helt nye batteri er det ikke godt nok. Hvis du bruger din telefon meget kan de sagens løbe tør inden dagen er omme.

Som jeg har været inde på før er telefonen teknisk set, helt vild, den har mere kraft end de fleste netbooks, *hvis man tager med, at de bruger meget på bare, at køre Windows XP, det er helt vildt for en mobiltelefon, måske kan man få en Android app, der kan underclocke processoren, det kan være man får lidt flere timer batteri så?

Android market, android’s appstore, er ligeså forvirrende at søge rundt i som på de andre Android telefoner, funktionen er ikke god nok, det virker som om, man ikke kan finde nogle af de programmer man skal bruge.

Jeg kan bedre lige apples kvalitetssikret appstore, men det er bare mig.

Stjerner:

6 ud af 6 stjerner.

Videoafspilleren jeg bruger hedder GALATTA CINEMA 1.1.

Du kan finde den her via en RQ kode:
Læs mere om HTC Desire og se flere priser her


4 Comments

 1. Hvorfor er der et billede af en HTC windows mobile phone øverst?

 2. Comment by post author

  Anders Bagnegaard Kristensen

  ja, man undre sig.

 3. Best Android phone!.. ;D

 4. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Ja, jeg synes Samsung Galaxy S er bedre :)